To je to što me zanima!

Rekorder: Mladić uspio uloviti krokodila od čak šest metara

Teksas: Braxton Bielski (18) ubio je krokodila teškog 360 kilograma i dugačkog oko šest metara. Njegov otac Troy kaže da je njegov sin već godinama želio ići u lov
Vidi originalni članak

Tinejdžer iz Teksasa prošlog je tjedna prvi put u životu bio u lovu na krokodile te se iz lova vratio s pravim trofejem. Ulovio je najvećeg krokodila ikad viđenog u toj saveznoj državi, javlja Daily Mail

Braxton Bielski (18) ubio je krokodila teškog 360 kilograma i dugačkog oko šest metara. Njegov otac Troy ispričao je kako je njegov sin već godinama želio otići u lov, ali su mu branili jer smatraju da je još bio previše mlad za to.

Kolege koji su s mladićem bili u lovu ispričali su kako je Braxton namamio krokodila sirovim mesom te ga je upucao iz velike blizine. U Teksasu se svake godine održava lov na krokodile, a onaj koji ulovi najvećeg dobije nagradu. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • MLADEN_5 17.05.2013.

    SIGURNO GA NASAO UZ POMOC SATELITSKOG NAVIGATORA.HA HA HA

  • LebronPetrovic 17.05.2013.

    Mršav malo krokodil, maneken, 360 kg, 6 metara !

  • user_77359 17.05.2013.

    Da je bilo obratno, onda bi bilo: Krokodil ljudožder ubio mladića(18)! Žalosti velika. Ali dok ti mladi nadobudni tatini sinovi ubijaju onda sve završi u novinama i slavi kao velika pobjeda nad prirodom! Jadnici!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare