To je to što me zanima!

Rekorder na A3: Vozio 220 km na sat, dobio 3000 kuna kazne

Rekorder po prekoračenju brzine bio je hrvatski državljanin s VW Passatom koji je vozio 220 kilometara na sat. Njemu je izdan prekršajni nalog na novčanu kaznu od 3.000 kuna
Vidi originalni članak

Tijekom četiri sata akcije nadzore brzine kretanja vozila na autocesti A3 Bregana - Zagreb - Lipovac,  službenici Postaje prometne policije iz Kutine u srijedu su utvrdili čak 63 slučaja prekoračenja dozvoljene brzine, a "rekorder" među njima vozio je brzinom od 220 kilometara na sat.

Čak  49 vozača prekoračilo je brzinu do 30 kilometara na sat pa su kažnjeni s 500 kuna. S kaznom od tisuću kuna kažnjeno je 13 vozača za prekoračenje do 50 kilometara na sat. Rekorder po prekoračenju brzine bio je hrvatski državljanin s VW Passatom koji je vozio 220 kilometara na sat. Njemu je izdan prekršajni nalog na novčanu kaznu od 3000 kuna, te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije na području Hrvatske od mjesec dana.   

Idi na 24sata

Komentari 32

  • prki88 09.09.2016.

    Ajde bosanci ne s..te čim pređete u Sloveniju vozite strogo po ograničenjima

  • tutek 09.09.2016.

    Očito ljubomorni novinarčić sa svojim autom ne može 220 pa se sad naslađuje. Ne branim takvu vožnju ali na ravnoj, suhoj (polu)praznoj autocesti neće se dogoditi ništa. Umjesto da love pijane divljake koji ubijaju po lokalnim cestama oni love ovakve. Strašna stvar.... A taj koji ga je snimio, morao ga je preteći pa zaustaviti, ako je 220 opasno što je 240 ili sa koliko ga je morao preteći taj pandur. Kolike su silne milijune ulupali u te presretače u kojima se policajci iživljavaju i provociraju vozače na autocesti vožnjom na metar razmaka da ubrzaju a nisu nikakav doprinos sigurnosti. Jedna od najvećih gluposti prometnih "stručnjaka": ako je netko opasan (brz) ti budi još opasniji pa ga pretekni i kazni, Suludo.

  • Krešo_1_1 09.09.2016.

    Mogli su napisati odmah da je to rekord u tih par sati jer sigurno nije rekord ceste i to s kantom od Passata

Komentiraj...
Vidi sve komentare