To je to što me zanima!

Rekordne zapljene oružja u zračnim lukama u SAD-u: 'Čak 94 posto je bilo napunjeno'

Vatreno oružje može se nositi na komercijalnim putničkim letovima u SAD-u, ali samo ako se stavi u predanu prtljagu, zatim u zaključanoj i čvrstoj kutiji i ako nije napunjeno
Vidi originalni članak

Američki dužnosnici objavili su da su tijekom trećeg tromjesečja ove godine dnevno pronalazili rekordnih oko 20 komada vatrenog oružja na sigurnosnim kontrolnim točkama u zračnim lukama.

Od pronađenog oružja, 94 posto je bilo napunjeno.

RACIJA PROTIV 'GRAĐANA REICHA' Ekstremni desničari u Njemačkoj planirali oteti ministra: Oružje su htjeli nabaviti u Hrvatskoj?!

Više od 1.800 zapljena znači da je Uprava za sigurnost prometa (TSA), koja je dio ministarstva domovinske sigurnosti, na putu premašiti prošlogodišnji rekord od 6.542 komada oružja zaplijenjenog u zračnim lukama u zemlji.

Vatreno oružje može se nositi na komercijalnim putničkim letovima u SAD-u, ali samo ako se stavi u predanu prtljagu, zatim u zaključanoj i čvrstoj kutiji i ako nije napunjeno, rekao je TSA.

ZAVRŠIO U BOLNICI Muškarac u Sl. Brodu ozlijeđen vatrenim oružjem? 'Stabilno je, ne znamo kako se ozlijedio'

U suprotnom, oružje će biti zaplijenjeno, a počinitelj bi mogao biti kažnjen do 15.000 dolara.

- Vatreno oružje zabranjeno je na sigurnosnim kontrolnim točkama, u sigurnom području zračne luke ili u putničkoj kabini zrakoplova, čak i ako putnik ima dozvolu za skriveno nošenje ili ustavno pravo na nošenje oružja - upozorio je TSA.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Smik 10.10.2023.

    šta će ti prazno oruđe ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare