To je to što me zanima!

Remont MiG-ova: Bojnik HV-a zatražio je mito, i to SMS-om

Ministar obrane Josip Buljević rekao je kako je sad sve u rukama pravosuđa te da osim DORH-a, svoju istragu provodi i MORH
Vidi originalni članak

Nekoliko desetaka tisuća eura mita od rumunjske tvrtke Eurostar dobio je bojnik HV-a i član povjerenstava koja su odlučivala o remontu MiG-ova, piše Jutarnji.

Novac je tražio SMS-om:

- Malo još poguraj ponudu mi ćemo ju podržati iako ima rizičnosti - prenosi Jutarnji poruku.

Ministar obrane Josip Buljević rekao je kako je sad sve u rukama pravosuđa te da osim DORH-a, svoju istragu provodi i MORH.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • kanader 07.07.2016.

    Problem je SMS. Drugi puta pamet u glavu. A tko od onih koji mogu tražiti mito ne treži. Sve ti se svodi što viša funkcija to veći mito. A policajci ne smiju uzeti mito, javno. Naravno al 200kn uvijek prolazi. Dobro njemu a i meni. A naši Sirijci uvijek imaju u prometnoj 50€ i policajci se "otimaju" koji će ih zaustaviti. Ne mogu imati u vozačkoj jer je nemaju.

  • vihor 2016 07.07.2016.

    kratko ste bili na vlasti tako da niste nista otkrili ,,samo migove,a sta sve ima hdz ,to ne bi stalo u ginesovu knjigu..

  • crazy mind 07.07.2016.

    ma gdje bi jedna CASNIK hv uzeo mito. pa zna se da su to sve domoljubi od formata. dobro mozda su nekog uhvatili da prevozi travicu ali to je zbog domoljublja

Komentiraj...
Vidi sve komentare