To je to što me zanima!

Renata Sabljak otkriva: Bojim se jedino bungee jumpinga

Trenutačno Renata Sabljak nastupa u mjuziklu ‘Monty Python i Sveti gral’. Osim toga, majka je blizanaca i otkriva da zna biti ‘opaka’ kad je netko naljuti
Vidi originalni članak

Mnogi se Renate Sabljak (36) sjećaju kao pjevačice koja je nastupala na festivalima, ali je pamte i prema ulozi u filmu “Holding” Tomislava Radića. Uz tu je ulogu otkrila i zavoljela svijet glume koja ju je nakon završene Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu “dovela“ do stalnog angažmana u GK Komedija.

Najnovija joj je uloga Gospa od jezera u hrvatskoj inačici mjuzikla “Monty Python i Sveti gral”. Tu će predstavu uvijek pamtiti po napornim probama, ali i po zahtjevnim vokalnim dionicama koje su joj bile poseban izazov.

- Najveća muka mi je bio hod u 20 cm visokim potpeticama zbog kojih svaki put mislim da ću pasti i potrgati se - kaže kroz smijeh. Ne postoji uloga koju posebno priželjkuje.

- Svaka moja uloga je bila važna jer me izgrađivala u glumicu kakva sam danas. Želim u budućnosti igrati uloge koje će me i dalje izgrađivati, kojima ću se veseliti i ustrajno nadahnjivati za suživot na sceni - izjavila je. Njezini blizanci Luka i Borna (5) još ne pokazuju interes za glumu.

- Stalno ih zanima nešto novo, a trenutačno ih najviše okupiraju pjesmice. Svaki dan s njima je izazov, nova radost i iznenađenje - kaže. Posljednjih mjeseci živi “u autu”.

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ramazzotti 03.01.2014.

    Renata Sabljak je jedan od najljepših ženskih glasova u Hrvatskoj. Pjevala je prije nekih 10 - tak ili 15 godina kao estradnjak, dosta kratko, ne znam ima li koji album uopće. Njezina prva i jedina ljubav su kazališne daske i tamo je briljantna. Bez obzira što je mogla da je htjela vinuti se u zvijezde, vratila se kazalištu. Rijetko principijelna osoba u zemlji, gdje se svi prodaju za običnu siću. Neke operne dionice pjeva savršeno. Lijepo je sjetiti je se.

  • dobravila 01.01.2014.

    Spoznala bi ona pravi strah da naleti na 25 bez glave.

  • brbljavi prdež 31.12.2013.

    Tko je uopće Renata Sabljak? U istoj mi je kategoriji kao i Pluton, daleka i nezanimljiva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare