To je to što me zanima!

Rep: "Osjećam se krivim, stid me je. Sam ću dati ostavku"

Načelnik PU koprivničko-križevačke u četvrtak je pijan službenim autom skrivio prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen. Kaže da je podlijegao velikom stresu
Vidi originalni članak

Darko Rep (49), načelnik PU koprivničko-križevačke koji je u četvrtak pijan službenim autom skrivio prometnu nesreću najavio je kako će sam dati ostavku. Repa su nakon nesreće suspendirali. 

- Osjećam se krivim i spreman sam snositi posljedice. Stid me je pred kolegama te se ispričavam i njima i građanima. Sam ću dati ostavku, neću čekati da mi to netko naloži - rekao je Rep, javlja Večernji.

On je oko 9.10 sati sletio s ceste te je u nesreći lakše ozlijeđen, a nitko drugi nije stradao.

Uskoro bivši šef koprivničko-križevačke policije objasnio je kako je bio pod velikim stresom jer je danonoćno radio 13 dana bez prekida. Bio je glavni koordinator za izbjegličke kolone koje iz Hrvatske u Mađarsku prelaze ilegalnim prijelazom kod Botova. 

Iako je dao otkaz kazao je kako je spreman ostati u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • čvarkeš_1 05.10.2015.

    E Darko, Darko po toj logici ti si cijeli život pod stresom, pa svaki dan si pijan i to svi policajci znaju i nije ti prvi puta da si razbio službeni auto pijan, a i bio si suspendiran zbog alkohola već. Od jutra ločeš ko smuk. Što lupaš o stresu kad svi znamo da nije istina. pa svi policajci na terenu su pod stresom pa bi trebali biti svaki dan pijani. A čujem da su i pod stresom zbog tebe i tvog pijanog ponašanja.

  • moslavina995 03.10.2015.

    Tako to oni rade, a najčešće ih ne uhvate jer se ništa ne dogodi.Pa naravno da će sam dati ostavku jer je pod alkoholm i stid ga što je uhvaćen. Ni bolji ni gori od većine (ne svih ) kolega!

  • AndreaVidovic 03.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare