To je to što me zanima!

Restoran pun crva smrdi ljudima u centru Zagreba?

SMRDI TJEDNIMA: Bivši meksički restoran pokraj Trga bana Jelačića pun je pokvarene hrane jer je vlasnik umro u Albaniji, a nitko to ne želi očistiti
Vidi originalni članak

Meso, lignje i lepinje stari dva mjeseca, posvuda plaze crvi, a smrde zgrada i ulica. S ovim se strahotama bore stanari u središtu Zagreba. Vlasnik restorana Mexicana u Jurišićevoj umro je prije dva mjeseca u Albaniji, gdje je i živio. Poslovođa je restoran zatvorio, a zgradom se uskoro počeo širiti smrad.
- Više nisam mogla izdržati. S baterijom sam krenula u podrum. Vrata ostave restorana bila su otvorena pa sam ušla. Šokirala sam se. Posvuda stara i smrdljiva hrana, a hrpe crvi izlaze iz škrinja. Bojimo se štakora i zaraze - ispričala je stanarka. Poslovođa restorana nije nam se javio na mobitel. Neslužbeno doznajemo kako je policiji rekao da nema novca za čišćenje. Vlasniku je prostor iznajmljivao Grad, koji obećava rješiti problem, ali trulež i dalje leži u njihovom podrumu.
U sanitarnoj inspekciji rekli su nam, pak, da za uklanjanje otpada nisu ovlašteni.
- Tko li je onda ovlašten - pita se predstavnik očajnih stanara zgrade Ivan Miličević.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • meemee 12.09.2009.

    Slazem se s onima koji vele da bi to stanari bas mogli i sami pocistit. Ili uzet lovu iz pricuve i sredit stvar.

  • leica 12.09.2009.

    oooo pa sad mi je jasnije od kud Banditosu tolko glasova....pa i šiptari glasaju za njega...inače je skoro nemoguće dobiti gradski prostor nama zagrepčanima al zato albanci (i ostali dotepenci u Hrvatsku) to mogu lako ;). Pa ajde Bandiću riješi ljude sada tog smrada,ah da nema para od toga.Ajde ajde,možda će i kamera biti u blizini pa da vide ljudi kak se mučiš da im bude ljepše v lepem belom" Zagreb gradu! Pozz

  • jesen 19.08.2009.

    sada grad pere ruke od svega a kad je trebalo uzimati novce onda.. meni se nekako cini da ovdje vrijedi ono pravilo \"muko moja prijedji na drugoga...\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare