To je to što me zanima!

Retriverici Rexi noge su izrasle na leđima, vlasnici traže pomoć

Par iz Kalifornije zlatnu retrivericu Rexi dobio je dok je još bila štene. Kad je imala deset tjedana, primijetili su da nešto nije u redu. Uskoro su shvatili da joj prednje noge rastu u suprotnom smjeru
Vidi originalni članak

Vodili smo je k veterinaru. Rendgenske snimke pokazuju da je sve u redu s njezinim kostima. Mnogi veterinari rekli su da bi to mogao biti neurološki poremećaj, a drugi predlažu da joj amputiramo noge, govore Rachel Woertink i James Cassity. Par iz Kalifornije zlatnu retrivericu Rexi dobio je dok je još bila štene. Kad je imala deset tjedana, primijetili su da nešto nije u redu.

Uskoro su shvatili da joj prednje noge rastu u suprotnom smjeru. Rexi sad ima godinu dana, a njezini vlasnici preko stranice GoFundMe skupljaju donacije kako bi platili veterinare koji će pronaći rješenje. Sakupili su 105.000 kuna i treba im još oko 25.000.


- Rexi, nažalost, ne pomažu ni pseća kolica. Ona je kao član obitelji. Nemamo djece, ona nam je kao dijete - govore vlasnici.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Sapir 28.08.2016.

    Tko želi imati punu kuću dlaka, da mu stan smrdi po pišalini, fotelje zamašćene sa pasjim drekom i ima vremena na pretek neka udomi zdravog psa iz azila.

  • caniball 27.08.2016.

    Jadan peso..... Nadam se da bu pronaso pomoc.

  • BlackWing 27.08.2016.

    Baš je slatka, a tako joj je teško, a vidi se na njoj da ne gubi volju, doslovno se "smiješi" .. Sretan pas uz sve te nevolje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare