To je to što me zanima!

Reuters: Hrvatska je popustila Europskoj komisiji oko zakona

Agencija ističe kako se Hrvatska usmeno obvezala da će do 1. siječnja 2014. godine izmijeniti Lex Perković, a napomenuli su kako detalje treba dogovoriti
Vidi originalni članak

Hrvatska je popustila pred pritiscima da ubrza usklađivanje Zakona o Europskom uhidbenom nalogu s pravilima Europske unije, što bi trebalo završiti spor koji je pokvario prva dva mjeseca članstva, izvijestio je Reuters.

Dodaju kako se Hrvatska usmeno obvezala da će do 1. siječnja 2014. godine izmijeniti Lex Perković, a napomenuli su kako detalje oko toga treba još dogovoriti. 

Reuters javlja i kako je premijer Zoran Milanović u četvrtak telefonski razgovarao s predsjednikom Europske komisije Joseom Manuelom Barrosom te je dogovoreno da se nastave napori kako bi se pronašlo rješenje za izlaz iz te situacije.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • Bepa 21.09.2013.

    Bespotrebno bahaćenje,demostracija sile pokazala je prava sila ,premijeru packe po prstima ,nije li to dovoljno,šteta je napravljena ugled i povjerenje poljuljano .Lekciju ne treba ponavljati ,sankcije nam ionako vise u zraku..država je u velikim problemima,,,,,,,,ništa ne funkcionira kako treba a o ministarstvima ,,,,,plači voljena zemljo.

  • pčela 21.09.2013.

    jel se mali školarac pokakao u gaće ?

  • ilmare 21.09.2013.

    I EK je popustila . Tražili su BEZUVJETNO mijenjanje zakona ODMAH ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare