To je to što me zanima!

Reuters: Nije jasno do kud sežu Sanaderove ambicije

Strane agencije objavile su da se Sanader vraća u politiku. Reuters, ističe da on nije objasnio hoće li se angažirati u stranci ili mu ambicije sežu i dalje
Vidi originalni članak

Gotove sve strane agencije objavile su da se Ivo Sanader vraća u politiku. Reuters, uz vijest da se Sanader vraća zbog lošeg izbornog rezultata Andrije Hebranga na izborima, ističe i kako Sanader nije objasnio hoće li se više angažirati na stranačkoj sceni ili mu ambicije sežu dalje od toga. Dodaju i kako je jasno da će bivši premijer nakon 15. siječnja ipak aktivirati svoj zastupnički mandat. Francuska agencija AFP navodi i kako se Sanader kritički obrušio na to kako je sadašnja predsjednica stranke Jadranka Kosor vodila HDZ nakon njegova odlaska, te kako je on sada najavio da će će aktivirati svoju ulogu počasnog predsjednika stranke, sa svim pravima i obavezama koja mu iz nje pripadaju. Njemački DPA dodaje i kako su neki koalicijski partneri najavili izlazak iz Vlade, ukoliko se bivši premijer počne upletati u rad sadašnje Vlade. Austrijska agencija APA posebno se osvrnula na Sanaderovo odlučno odbacivanje optužbi da je umiješan u aferu Hypo banka.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Niram 04.01.2010.

    Smradu odje.i od Hrvatske. Pa zar nevidiš da nam je bez tebe krenulo napokon. Ili te to i smeta jer ćeš uskoro u Remetinec na dugogodišnji odmor ? Majmune jedan !

  • brangelina 04.01.2010.

    do Golog otoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • otarnik 04.01.2010.

    Uzoriti naš kardinal gubi čovika u vladi Morao je vratiti gospodina Ivu Sanadera.Drug (gospodin)Bandić nije pouzdan.Danas ide na ispovid kardinalu sutra bi ajatolahu pa patrijarhu pa sekretaru itd.Milanova ćud je čudnovata igra stotinu bi promjenio vjera dok ne nađe št mu srcu drago.NAPRID IVO NPRID BRATE SVE URADI DA SPASIŠ HRVATE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare