To je to što me zanima!

'Revolucija će se nastaviti neovisno o Baracku Obami'

Venezuelanski predsjednik komentirao je inauguraciju novog američkog predsjednika Baracka Obame. Sretan je što je Bush otišao
Vidi originalni članak

Revolucija će se u Venezueli "nastaviti, bez obzira na to tko će postati predsjednikom SAD-a i bez obzira na vanjsku politiku te zemlje", izjavio je u utorak predsjednik Hugo Chavez komentirajući inauguraciju novog američkog predsjednika Baracka Obame.
- Danas je dan od velikog značaja, jer SAD ima novoga predsjednika. No ovdje nema nikakvih iluzija: riječ je o sjevernoameričkom carstvu - ironično je kazao Chavez, koji u sklopu izborne kampanje za održavanje referenduma o izmjenama ustava boravi u gradu Barceloni, oko 220 km istočno od Caracasa. Venezuelski predsjednik, koji je s bivšim američkim predsjednikom Georgeom Bushom imao zategnute odnose, izjavio je kako je zadovoljan njegovim odlaskom s vlasti.
- Djelomično smo zadovoljni jer je američku administraciju napustio predsjednik koji je sijao teror i nasilje u svijetu. Zbogom, gospodine Bush - rekao je Chavez, koji je u rujnu prošle godine iz Caracasa protjerao američkog veleposlanika.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare