To je to što me zanima!

Revolucija ima himnu: Osječki reper snimio spot o prosvjedu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U spotu prikazuju gutanje fotografije Vlade, koje je priredio organizator prosvjeda, grudanje policije ispred hotela Osijek i pokušaj proboja kordona policije u Zagrebu
Vidi originalni članak

Pjesmu “Zaboli” izvodi osječki reper Davor Dundović (25) - Dooplee. Spot su snimali na prosvjedima u Osijeku i Zagrebu.

- Ovo je prvi spot u Hrvatskoj sniman u stvarnom vremenu. Sudjelovali smo u prosvjedima, ali i iskoristili taj šaroliki dekor kao kulisu za pjesmu, rekao je Igor Sambolec autor spota.

U spotu prikazuju gutanje fotografije Vlade, koje je priredio organizator prosvjeda Ivan Lončar, grudanje policije ispred hotela Osijek, ali i pokušaj proboja kordona policije u Radićevoj u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • HrvojeGalović 10.03.2015.

    Da bravo HRVATINE! Popljujte ljude koji se suprostavljaju ovim lopovima koji nas svakog dana pljačkaju i ovim njihovim instrumentom za sigurno provođenje tih istih pljački zvanim policija! Nemojte slučajno poslušati poruku koju čovjek pokušava reći kroz eto u ovom slučaju pjesmu. Rugajte se onima koji vide što se događa oko nas, onima koji žele promjenu. Kako se samo usuđuju žaliti na vlast i reći da nam nesto ne valja i da ih boli ona stvar za građane??! Mislim da bi se trebali skupiti pa odmah kamenovati takve!

  • ducy_vk 07.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • e moj narode... 07.03.2011.

    ha,ha profiter, kao i onaj sa žviždaljkama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare