To je to što me zanima!

Rezervirajte 18. listopada za 14. Gastro Turopolja!

Već četrnaestu godinu za redom, u listopadu Velika Gorica i Turopolje žive u znaku gastronomije i vrhunskih okusa turopoljskih jela, te vrhunskih delicija koje pripremaju majstori
Vidi originalni članak

Već četrnaestu godinu za redom, u listopadu  Velika Gorica i Turopolje žive u znaku gastronomije i vrhunskih okusa turopoljskih jela, te vrhunskih delicija koje pripremaju majstori velikogoričkih ugostiteljskih objekata i gostiju koji izlažu hranu svog kraja na  manifestaciji - Gastro izložba i velikom nedjeljnom turopoljskom ručku.

Svi ljubitelji dobre hrane i ove će godine u Gastro tjednu od 12.-18. listopada moći uživati u ponudi velikogoričkih restorana, koji su posebno za tu prigodu osmislili i pripremili tematske menije, po promotivnim cijenama. Sama Gastro-izložba i nedjeljni turopoljski ručak održati će se 18. listopada u centru Velike Gorice, koji će i ove godine postati velika blagovaonica za tisuće građana i gostiju iz drugih gradova; koji će moći uživati u bogatoj eno-gastronomskoj ponudi; u domaćoj turopoljskoj kuhinji i specijalitetima koje će pripremiti ugostitelji i priznati šefovi kuhinja na izložbi. Za uživanje u morskim delicijama i ove godine s otoka Korčule i Lastova stižu plodovi mora i dalmatinska spiza. Posjetitelji će svoja nepca počastiti prepoznatljivim turopoljskim jelima i nagrađivanim slasticama velikogoričkih slastičara,a na meniju će se naći i poznata domaća turopoljska kotlovina kao i lovački gulaši koje neizostavno treba kušati.

Uz bogatu gastronomsku ponudu, posjetitelji će moći uživati u najboljim vinima velikogoričkih podruma, kao i vinima gostiju vinara iz Zagrebačke županije, otoka Korčule i Slovenije.; iz općina Trebnja i Krško.

Bogati program i sadržaji  manifestacije; kulinarski show uz Davora Dretara i Tomislava Špičeka, prodajna izložba jabuka,  suvenira, obrtničkih proizvoda, eko i zdrave hrane, „Gorički dani meda“, tamburaši, zabavni i drugi sadržaji koje će vam pripremiti organizatori  zasigurno će na Vašem kalendaru 18.listpada  rezervirati za 14.Gastro Turopolja i najveći švedski stol na otvorenom, u centru Velike Gorice ispred Muzeja Turopolja.

Rezervirajte si nedjelju, 18. listopada za gastronomski doživljaj Turopolja i ugodno druženje uz najbolje okuse!

Organizatori Gastro Turopolja : Udruženje obrtnika Velika Gorica, Ceh ugostitelja i Turistička zajednica Grada Velike Gorice.

Idi na 24sata