To je to što me zanima!

Režu se prava obavještajcima, a ušteda će biti 14 milijuna kn?

Privilegij povlaštenog obračuna staža su do sada inače u obavještajnim tijelima imale primjerice i tajnice, a Vlada će uštedjeti oko 14 milijuna kuna godišnje
Vidi originalni članak

Polovici zaposlenika u četiri obavještajne službe navodno će se ukinuti beneficirani radni staž. Tportal javlja kako se to odnosi na Sigurnosno-obavještajnu agenciju, Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost, Operativno-tehnički centar za nadzor telekomunikacija te Zavod za sigurnost informacijskih sustava. 

Privilegij povlaštenog obračuna staža su do sada inače u obavještajnim tijelima imale primjerice i tajnice, a to više neće biti moguće. Vlada je na sjednici u srijedu samo provela zaključke sa zatvorene sjednice 30. kolovoza, a time će godišnja ušteda u proračunu iznositi oko 14 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • PapaŠtrumpf 17.10.2012.

    Režite sebi glave mislim da je to najbolje ! Uzmite onima koji imaju i koji su pokrali, a ne to se ne smije jer vas upravo takvi drže za ja... ! Uvedite porijeklo novca-ne ni to! Onda po dobrom starom običaju udari po sirotinji...

  • no angel 17.10.2012.

    Čime je tajnica zaslužila beneficirani staž?????????

  • sestro 17.10.2012.

    reže se vojnicima obavještajcima policajcima i svim onima koji bi trebali čuvati ustavni poredak u hr..nije li to malo čudno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare