To je to što me zanima!

'Rezultat izbora pokazao je da članstvo vjeruje Karamarku'

Lucić je dodao da je prije dolaska Tomislava Karamarka na čelo HDZ-a ta stranka imala itekako velikih problema te da je Karamarkov dolazak bio okidač za reorganizaciju
Vidi originalni članak

Rezultati za izbor predsjednika HDZ-a pokazatelj su da Tomislav Karamarko uživa povjerenje članova stranke. Bez obzira što je bio jedini kandidat zadovoljstvo je da u ovom trenutku možemo reći da je dobio više od 90.000 glasova, izjavio je na presici predsjednik HDZ-a požeško-slavonske županije Franjo Lucić.

Dodao je kako je prije dolaska Tomislava Karamarka na čelo HDZ-a ta stranka imala itekako velikih problema te da je Karamarkov dolazak bio okidač za reorganizaciju zbog čega se u protekle četiri godine postiglo zajedništvo.

- Kako u te četiri godine nismo sudjelovali u vlasti bavili smo se ideološkim pitanjima u stranci te smo radili na gospodarskom programu u kojem stoji kako izvući Hrvatsku iz poteškoća. Siguran sam da ćemo to uspjeti – objasnio je Lucić.

Osvrnuo se i na suradnju s Mostom za koju kaže kako ima poteškoća.

- Suradnja teče kako smo zacrtali, ali ima poteškoća i problema. Unatoč tome realizirat ćemo sve smo zacrtali, ali možda s malim zakašnjenjem – smatra saborski zastupnik.

Uvjerava kako je bilo potrebno određeno vrijeme da se ta ekipa uhoda te da je situacija bila komplicirana, ali i kako drugog izlaza nije bilo.

- U budućnosti ćemo daleko brže donositi odluke jer smo svjesni da gospodarstvo treba brza rješenja – zaključio je presicu Franjo Lucić.  

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bajica1009 19.04.2016.

    Stvarno partija preslika partije izašlo 40% i 85 % glasalo za ko u Koreji ovi koji su protiv nisu smjeli izaći na glasanje a većina je u pitanje demokracija u krilima jednoumlja i partije, tko je bolje zna provoditi nego doušnička klika,

  • Ništanovo 18.04.2016.

    Jedno je sigurno da je KaraMostićev dolazak u HDZ bio okidač za strahovladu unutar stranke. Nitko se nije usudio kandidirati za predsjednika stranke pa ti sada imaš izbor da biraš između KaraMostića i ......Sprdačina od izbora. Skupio oko sebe guzonje koji samo klimaju glavom na svaku njegovu glupost

  • boljegrobnegorob 18.04.2016.

    cestitam, uz prigodni glazbeni program; godine su prosle pune muka,aaaaa, ginulo se za slobodu nijemo,ooooo, s krikom umjesto jaukaaaaaaaaa druze Crni mi ti se kunemo, ooooo, druze Crni mi ti se kuneeeeeeemo. Sve vec vidjeno od 45 pa do danas kako stvari stoje. Nesto je trulo negdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare