To je to što me zanima!

Ribari kod Jabuke ulovili morskog diva od 250 kila

ŽESTOKA BORBA: Modrulj kapitalac sat vremena se otimao s udice trojice ribara. Nije uspio pobjeći jer su ga vukli i izmorili. Težak je 250 kilograma
Vidi originalni članak

Zdravko Kokalivić (35), kapetan riječke koćarice Monike F., sa svojim je ribarima Šimom Baljkom (29) i Kendyjem Mustafom (39) u subotu na pučini između otoka Jabuke i Blitvenice ulovio golemog morskog psa modrulja.
- Nešto je munjevitom brzinom otrgnulo udicu. Iz trećeg pokušaja ulovili smo žilavu neman - ispričao je Šime. Dodao je da su oprezno vukli i puštali udicu jer su htjeli izmoriti “divlju mrcinu”. Nakon sat vremena borbe uspjeli su ga dizalicom izvući na palubu.
- Mislio sam da me više nijedno morsko čudovište ne može preplašiti, ali u subotu mi nije bilo svejedno. Kažu da modrulj nije opasan za ljude, ali tko će mu vjerovati? - kaže Mustafa, inače Sudanac s riječkom adresom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mozart79 24.08.2009.

    zaista sramotno....modrulj je zaštićena vrsta...

  • giga2007 24.08.2009.

    Molim vas obavjestite nas i koliku kaznu su za ovo dobili,jer jedva cekam da cujem!

  • thrys 24.08.2009.

    ...crnabitanga, potpisujem, svaka čast!!! Kako su počeli s Jadranom, u njemu neće ostati ni ribice. Toliki izlovi, zagađenja, alge iz tropskih mora, a ovi kreteni ubijaju i zadnje stanovnike koje naše more ima. Bacila bih ja njih u zatvor radi ovoga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare