To je to što me zanima!

Ribič pošao kući, udario Golfom u stup i poginuo

Pavao Sudarić (56) vračao se kući. Golfom je udario u željezni stup javne rasvjete i skoro ga srušio. Preminuo je nekoliko minuta kasnije...
Vidi originalni članak

Na lokalnoj cesti u mjestu Grudnjak kod Orahovice u srijedu oko 18,20 sati u prometnoj nesreći poginuo je Pavao Sudarić (56) iz obližnjeg sela Crnac. Kako navodi policija Sudarić je dan proveo na pecanju, a predvečer je svojim Golfom krenuo prema selu. No, samo petstotinjak metara od ribnjaka Grudnjak Sudarić je izgubio nadzor nad vozilom. Umjesto da skrene u lijevom blagom zavoju on je u punoj brzini nastavio kretanje, Golf je sišao s ceste i tridesetak metara dalje zaustavio se udarivši u željezni noseći stup javne rasvjete koji je zamalo srušio. Policija tvrdi da Sudarić nije bio vezan. Od posljedica snažnog udara u željezni stup upravljač automobila nanio je Sudariću teške ozljede u predjelu prsnog koša, a zadobio je i druge ozljede zbog kojih je nekoliko minuta poslije sudara preminuo. Na mjesto događaja izašli su i dežurni liječnici Službe hitne medicinske pomoći, ali mu nisu mogli pomoći. Neslužbeno doznajemo da Pavao Sudarić nije bio oženjen i nije imao djece, a živio je u obiteljskoj kući s majkom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dssddssdsfggdsw 08.09.2010.

    Možda nije prigoda ali možda je vrijeme da ostatak obitelji promjeni prezime.

  • Hodir 08.09.2010.

    ljudi .. čovjek je poginuo... nije uredu da se sprdate zbog slucajne podudarnosti njegova prezimena i onog sto mu se dogodilo... R.I.P.

  • user_42565 08.09.2010.

    Iskrena sućut...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare