To je to što me zanima!

Riječanin opsjedao bivšu: Slao joj slike bombe, prijetio smrću

Od listopada prošle pa do travnja ove godine svoju bivšu djevojku nije ostavljao na miru. Nakon što su prekinuli vezu, on se s time nije mogao pomiriti pa joj je počeo prijetiti
Vidi originalni članak

Protiv 46-godišnjaka podignuta je optužnica jer je bivšoj djevojci prijetio smrću. 

Od listopada prošle pa do travnja ove godine svoju bivšu djevojku nije ostavljao na miru. Nakon što su prekinuli vezu, on se s time nije mogao pomiriti pa joj je počeo prijetiti. Svakodnevno joj je slao SMS-ove, zvao na telefon u nadi da će se pomiriti, zbog čega je stalno mijenjala brojeve telefona. 

Obraćao joj se i putem messengera, pa je i to blokirala. 

Nakon toga je sa svog lažnog profila na društvenim mrežama počeo objavljivati njezine fotografije, pisao je da je kurva i da se "daje za pare", nudi seks te da će ona platiti za njegovu bol. 

Kad je saznao njezinu novu adresu u tri navrata je dolazio, vičući iz sveg glasa da mu se vrati. Turirao je vozilom ispred kuće pa joj je stanodavac otkazao najam stana. 

Dolazio joj je i na radno mjesto pa je dala otkaz, našla novi posao - sve uzaludno. Počeo joj je ostavljati cvijeće za groblje, slao fotografiju bombe pa napisao da će se njome ubiti. 

- Ubit ću sebe s tobom, ako te ja neću imati, neće te nitko imati - zajedno s brojnim pogrdnim riječima. 

Prije podizanja optužnice, policija mu je oduzela ručnu bombu, djevojka je svjedočila, a prikupljeni su i dokazi. Sve je u konačnici dovelo do osnovane sumnje da je počinio kaznena djela. U istražnom zatvoru nalazi se od kraja travnja. 

Tužiteljica je zaključila da postoje naznake posesivnog ponašanja i ljubomore pa tvrdi da postoje okolnosti koje upućuju da bi muškarac mogao ponoviti kazneno djelo, piše Novi list

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 28.05.2018.

    ufffF onoj koja naleti na takvoga.

  • KikiRiki123_2 28.05.2018.

    Dobar,pristojan,sarmantan,simpatican,karizmatican,vjerojatno i poprilicno dobar u komunikaciji.Muskarac snova!Sve dok ti ne upadnes u njegovu mrezu i onda pomalo skida maske.Na pocetku mozda samo s nekom recenicom ili s nekakvim impulzivnim ponasanjem,ali ne ides za tim jer si zateleban ko tele.Takva osoba ne zna sto je ljubav.Ti si njegovo vlasnistvo,njegova stvar,taj te ne postuje niti razumije kao osobu.S vremenom te mice od prijatelja,obitelji,da ostanes sam,tako da te lakse kontrolira.Brise tvoje osobine,obiljezja i namece svoja ili pak nikakva,da ostanes ljustura,unutra prazna i tupa.Od njih je jako tesko otici,ako imas dijete s takvim,skoro i nemoguce jer nas sustav u RH je dno dna!Takve osobe bi zavarale svih sa svojim slatkorjecivostima.Oni su najbolji,savrseni muzevi,ocevi,svi njih vole.Vanjski svijet ih tako zna i tako se prikazuju,samo oni koji s njima moraju zivjeti znaju njihovo pravo lice.Kada se slucajno otkriju pred drugim,s njima presijeku svaki kontakt.Ako i zelis otici od takvoga,treba se pripremiti na najgore.Mijenjanje adrese,posla,broja tel,jer njegov mentalni sklop u glavi je poremecen,traume iz djetinjstva najvjerojatnije.Njegov um nece htjeti priznati da je porazen da ga zrtva ostavlja.Ako se s takvim ima dijete treba se pomiriti s tim da ce cijeli zivot raditi probleme,dijete ce mu sluziti kao oruzje da dode do tebe jer takvima nista nije bitno osim njega i njegove guzice.Mozes ti i na muriju i na socijalnu ali to ti ne garantira da te nece napasti.

  • merida_1 28.05.2018.

    To je psihička bolest, kakva ljubomora,bolesnika treba izolirat jer je ovoj zaista glava u pitanju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare