To je to što me zanima!

Riječanin tukao suprugu pred djetetom i prijetio: 'Ubit ću te!'

Riječanin (25) je osumnjičen da je verbalno i fizički napadao svoju nevjenčanu suprugu protekle dvije godine, i to pred zajedničkim djetetom koje danas ima dvije godine
Vidi originalni članak

Dvadesetpetogodišnji Riječanin, osumnjičen da je verbalno i fizički napadao svoju nevjenčanu suprugu protekle dvije godine, i to pred zajedničkim djetetom koje danas ima dvije godine, zadržan je u istražnom zatvoru odlukom suca istrage Županijskog suda u Rijeci, izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Odvjetništvo ga tereti ti za kažnjiva djela nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava navodeći da je od svibnja 2015. godine do sad, u alkoholiziranom stanju učestalo napadao nevjenčanu surpugu, prijeteći se da će je ubiti ili da će je, zajedno s djetetom, istjerati iz kuće. Time je kod nje izazvao osjećaj straha i ugroženosti za svoj i djetetov život te negativno utjecao na psihofizički razvoj djeteta, navodi ODO u Rijeci. 

Zadržavanje u istražnom zatvoru Državno je odvjetništvo predložilo zbog sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela.  

Idi na 24sata

Komentari 99

  • zvonkod 29.04.2017.

    Ako nisu vjenčani , onda mu nije ni supruga . Sama je kriva i nek trpi -"batinu " (samo to i ima od suživota )- Dvje godine ju maltretira , a imaju djete od dvje godine .! Ludača !

  • merida_1 28.04.2017.

    Još jedna nevjenčana tuka,koja ovo dozvoljava sebi i to još godinama..

  • day 27.04.2017.

    dvije godine je trpila batine......a dobro, jedna od rijetkih koja nije durala 20 godina......ali draga nakon prvog dizanja ruke si trebala spakirati i sebe i dijete i ostaviti zlostavljača....jer nikako ne razumijem žene koje trpe nasilje po 10...20 godina i opraštaju batine jer one znaju da ih muževi "vole"......jednostavno ako je to ljubav onda bolje da te "mrzi"

Komentiraj...
Vidi sve komentare