To je to što me zanima!

Riječki Županijski sud potvrdio optužnicu protiv Valtera Flege

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Istarski župan nije bio prisutan na sjednici Optužnog vijeća, ali su njegovi odvjetnici odgovorili na optužnicu te istaknuli kako se njihov klijent ne osjeća krivim
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Rijeci u utorak je potvrđena optužnica protiv istarskog župana Valtera Flege. Uskok ga tereti da je zloporabom položaja i ovlasti u vrijeme dok je bio gradonačelnik Buzeta gradski proračun oštetio za više od 539.000 kuna. 

Flego nije bio prisutan na sjednici Optužnog vijeća, ali su njegovi odvjetnici odgovorili na optužnicu te istaknuli kako se njihov klijent ne osjeća krivim.

Uskok u optužnici tvrdi da je Flego sebi i svojim suradnicima protuzakonito povećao plaće, donošenjem protuzakonitog Pravilnika o radu gradske uprave Grada Buzeta. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • SAINT 30.04.2014.

    Pa Istrom vlada IDS . interesantno da tamo nitko nikad nije odgovara za kriminal , a ima ga koliko očete. Izgleda da je sve dobro umreženo.

  • uvijek ista 30.04.2014.

    Banda istarska! Pokradaju Istru već 24 godine, zanima me kada će Jakovčić pasti? Taj je tek pravi lopov, a kandidira se za EU parlament

  • Goldfinger_1 30.04.2014.

    Valjda neće i za praznik rada pasti koja optužnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare