To je to što me zanima!

Rijedak sindrom: Ne može se ni seksati da joj ne iskoči kuk

Velika Britanija: Darcey Kelly (19) ima Ehlers-Danlos sindrom odnosno nasljednu bolest zbog koje joj se zglobovi iščaše i do 20 puta dnevno. Često ih sama namješta
Vidi originalni članak

Britanka Darcey Kelly (19) ima Ehlers-Danlos sindrom odnosno nasljednu bolest zbog koje joj se zglobovi iščaše i do 20 puta dnevno. Zbog toga se ne može niti seksati da joj se iskoči kuk. Ne može otvoriti ni bocu vode ni staklenku da joj se ne iščaši zglob. Najviše joj je bilo neugodno kad je prvi put spavala sa svojim dečkom i kad joj je iskočio kuk. 
- Bila sam mlada no pokušala sam, a onda sam čula glasan zvuk. Dečko nije ništa čuo, ali mi je zbog boli lice izgledalo kao da mi se sve to gadi. Nisam ga htjela uvrijediti pa sam na minutu otišla u kupaonicu i vratila kuk na mjesto, a onda smo nastavili dalje - kaže Darcey. Isti sindrom imaju i njezina sestra koja nastupa u cirkusu i njezin brat koji je kaskader, ali najgore je pogođena Darcey. 


- Ponekad ujutro ne mogu izaći iz kreveta jer dok ustajem iščašim deset zglobova - kaže Darcey. Prognoze nisu dobre i liječnici su joj rekli da bi mogla doživjeti najviše 35 do 40 godina. No Darcey ostaje pozitivna i u srijedu je bila na operaciji iščašenog ramena. 
- Rekli su mi da ću do 18. godine biti u kolicima no ja i dalje hodam. O svemu je pokušavam šaliti jer mi je tako lakše - kaže Darcey. Često joj iskače i čeljust no djevojka ju sama namješta. O bolesti govori drugima kako bi podigla svijest o njoj, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • lilyan 27.02.2016.

    zaista prebezobrazan članak o izuzetno teško bolesnoj mladoj djevojci

  • Anna_9 27.02.2016.

    a jada od novinarstva, a jada...

  • zvone 53 27.02.2016.

    Cura ako dozivi 40 godina, a novinar u naslovu napise Ne moze se ni sexati da joj ne iskoci kuk.To je novinar???

Komentiraj...
Vidi sve komentare