To je to što me zanima!

Rijeka: Izbjegavao drugi auto i okrenuo se na krov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač Peugeota naletio je na betonsku "gljivu" i najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine završio na krovu. Vozač je samo lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Prošao je cestom, udario u kameni stup i završio na krovu. Pomislila sam na najgore, ali mladić je išetao van, stresao staklo sa sebe i počeo skupljati kovanice koje su ispale iz auta - ispričala je S.C. (20) koja je slikala smrskani Peugeot u utorak u Rijeci. Iz riječke policije kažu kako je vozač (27) pokušao izbjeći Audi, koji je zbog velike brzine prešao u njegovu traku u Zvonimirovoj ulici. Da bi izbjegao frontalni sudar skrenuo je udesno, udario u kameni stup i završio na krovu.
-Kada je mladić pokupio svoje novce, ušao je u auto i isključio Olivera koji je svirao na radiju. Iznenadila me njegova hladnokrvnost, kao da mu se ništa nije dogodilo - kaže S.C. Vozač Peugeota lakše je ozlijeđen, tek par porezotina od stakla.
- Uopće me ne čudi ovakvo nešto, jer se ovom ulicom vozači voze kao ludi - zaključila je S.C.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • entoni 30.12.2007.

    NISI SE VEZAO INTUICIJA NAPIŠEM JA DA JE POJAS DVOSJEKLI MAČ PA ME ZVREĐAJU. OBIČNO NISU OPASNI OKRETI NA KROV,DOBRO DOŠAO MEĐU OSTALE KOJI SU BILI NA KROVU. ŠTETA AKO JE POGREŠNO NAPISAN ČLANAK O NESREĆI. BOLI GLAVA ODI TI NA CT MOLIM TE LIJEPO A ZA UTJEHU OPASNO JE ALI I DOŽIVLJAJ, DRŽ SE !

  • Brane_26 07.11.2007.

    Roland, Roland, nikad sreće s tim autima! Ajde ti koristi malo Autotrolej za promjenu i za svoju sigurnost. Pozdrav iz Čk ;-)

  • 206cc 20.10.2007.

    hvala svima na potpori.eto ziv sam i zdrav malo glava boli. Hvala hakeru na tocno objesnjenoj nesreci. eto cuvao me bog i to sto se nisam vezao

Komentiraj...
Vidi sve komentare