To je to što me zanima!

Motorist u Rijeci udario u bus, u Makarskoj naletio na auto

Vozač (36) motora prešao je u suprotni smjet i sudario se s autobusom. Motocikl nije bio registriran. Motorist (26) poginuo je noćas u naletu na auto u Makarskoj
Vidi originalni članak

Motorist (36) poginuo je u nedjelju oko 5 sati u prometnoj nesreći u Rijeci. Vozio se Ulicom Kozala i prešao na suprotnustranu ceste te se sudario s autobusom Autotroleja. Motocikl nije bio registriran. 

U sudaru s Mercedesom noćas je u Makarskoj poginuo vozač Kawasakija Jure Š. (26) . Iz policije kažu da se vozač Mercedesa Krešo R.(44) okretao polukružno na cesti i nije vidio motorista koji ga je pretjecao. Mladić na motoru udario je u stražnji kraj auta, preletio ga i na mjestu ostao mrtav.

Na pješaka (42) oko 8 sati u Ulici Maršala Tita u Lovranu je naletio vozač (44) Peugeotova kombija. Pješaka su prevezli na KBC Sušak.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jebačmajki 22.06.2011.

    da je vozio po ograničenju nebi mu se to dogodilo..............pa vi jurcajte

  • EdyZitnjak 10.02.2011.

    beki ta ista seljacina je bia dobar momak i uvik je bia tu kad je treala pomoc to sta se ova SELJACINA okretala mercedesom nasrid ceste on je jeli bog a on sto je napravia motor po svome gustu je seljacina de suti kad neznas nista svi vi tu prdite nesto oduzet vozacke bla bla bla vi nebiste vozili da vam neko da dzabe motor nabrijani ne ma kakvi vi biste ga gledali ja vozim od svoga 6 razreda motore i pada sam isto kao sta je rekla stela pa sta bi se sada trea ostaviti motora jer sam ja kriv uvik za svaku nesrecu jer da malo otvorite oci i pogledate svoju voznju i voznju drugih vozaca vidili bi ste da ste vi sami sebi najbolji vozaci ;)

  • KatarinaPiskor 07.02.2011.

    E pa to je kad se motoristi prave važni sa svojim ljepotanima još i ne registrirani pa će biti krivi vozači autobusa.Takve bi motoriste trebalo pod svaku cijenu strogo kažnjavati pa čak i oduzeti vozačku ako treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare