To je to što me zanima!

Rijeka: Preminula pješakinja na koju je naletjelo osobno vozilo

Riječanka (1935.), na koju je u subotu oko 20 sati u Kvarnerskoj ulici naletjelo osobno vozilo, umrla je je sinoć u bolnici, a policija je vozača „fiata“ riječkih oznaka D. Š. (1987.) pronašla nedugo nakon nesreće
Vidi originalni članak

Riječanka (1935.), na koju je u subotu oko 20 sati u Kvarnerskoj ulici naletjelo osobno vozilo, umrla je je sinoć u bolnici, a policija je vozača „fiata“ riječkih oznaka D. Š. (1987.) , koji je napustio mjesto nesreće, pronašla nedugo nakon nesreće, doznaje se iz primorsko-goranske Policijske uprave.

Stradala pješakinja je nakon nesreće u kritičnom stanju prevezena u riječku bolnicu, ali je tijekom noći podlegla ozljedama.

Nesreća se dogodila kada je vozilo kojim je upravljao D. Š., nakon izlaska iz nepreglednog desnog zavoja, srušilo pješakinju, koja je cestu prelazila izvan pješačkog prijelaza, naveli su iz policije napominjući da krim istraga traje.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Battler 30.04.2017.

    Vozač nije kriv

  • POTPEC 30.04.2017.

    Za večinu ovakvih i sličnih nesreća nisu krivi sami vozači i pješaci. Dosta krivice snose i policija i tijela gradske uprave. Pješačkih je premalo, a mnogi se nalaze i na krivim mjestima. Kamera nigdi nema, a ni policija ne kažnjava vozače zbog prebrzze vožnje, a ni pješake zbog prelaska ceste na bilo di.

  • toby 30.04.2017.

    Šta je to " fiat" ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare