To je to što me zanima!

Rijeka: Razbio pet automobila na parkiralištu pa pobjegao

Mladi vozač je sletio s ceste te Alfa Romeom udario u prednji dio Mazde. U nastavku lude vožnje "pomeo" i parkirani VW Golf te Ford Focus, Fiat Uno i Citroen
Vidi originalni članak

Bila sam na prozoru kada sam ugledala "mulca" kako sto na sat vozi cestom. Odjednom je udario u jedan automobil, pa drugi i tako njih pet sve skupa. Luđak potom nije ni stao već je pobjegao, no prijatelji su mi kasnije rekli da mu se auto ubrzo pokvario kraj lokalnog kafića. Tamo je i sad, ali vozač je pobjegao. Takvu ludu vožnju u životu nisam vidjela, prepričala je svjedokinja subotnju nesreću na Srdočima u Rijeci.

Oko 12 sati, u ulici Mate Lovraka kod kućnog broja 20, nepoznati vozač je na ravnom predjelu ceste izgubio kontrolu te Alfa Romeom sletio van kolnika i udario u prednji dio Mazde. No, ni tada se nije zaustavio, već je u nastavku lude vožnje "pomeo" i parkirani VW Golf te Ford Focus, Fiat Uno i Citroen.

Njegovo vozilo kasnije je pronađeno parkirano u ulici Srdoči, dok se za vozačem još uvijek traga. Navodno vozač nije vlasnik automobila zbog čega potraga traje nešto dulje nego obično.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • arcanius 27.05.2013.

    pobrat vlasnika alfe i stisnuti ga dok mu vosak na uha ne potekne.... ziher zna kome je dal vozilo.... a onda objava na televiziju.... pa se ti skrivaj koliko ti drago.... već bu ga netko upecal....

  • marin arsenal 26.05.2013.

    ovome mora da je uzor roman grosjean,kad kupi kupi sve redom :D

  • VladoVG 26.05.2013.

    Prisralo mu se, pa se čovjek malo požurio, jbg. Nek su žive glave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare