To je to što me zanima!

Rijeka: Starica je poginula u požaru, gorjela i brodica

Građanin je u subotu oko 4 sata u noći primijetio požar na brodici u uvali. Požar je 17 vatrogasaca ugasilo u 5 sati i nije došlo do onečišćenja mora
Vidi originalni članak

U stanu na prvome katu nebodera u ulici Ante Kovačića u Rijeci, u subotu je oko 8.45 sati buknuo požar. U požaru je, prema prvim neslužbenim informacijama, smrtno stradala A. B (77). Požar je izbio u spavaćoj sobi gdje je beživotno tijelo starice i pronađeno. Susjedi su primijetili da iz stana izlazi dim. Pokušali su dozvati sustanarku, no ona se nije oglasila na njihove povike. Provalili su u stan, pokušali izvući staricu, no zbog gustoga dima u tome nisu uspjeli. Pozvali su vatrogasce koji su požar ubrzo ugasili. Iz spavaće su sobe izvukli tijelo pokojnice. Uzrok požara je najvjerojatnije neugašeni opušak cigarete.

GORIO DRVENI BROD KOD BIVŠE KOKSARE
Građanin je u subotu oko 4 sata u noći primijetio požar na brodici u uvali bivše koksare u Bakru. Na drvenom brodu Romansa u vrijeme izbijanja požara nije bilo posade. Požar je stavljen pod nadzor oko 5 sati. Vatru je gasilo 17 vatrogasaca s 5 vozila. Gornji dio broda  je u potpunosti izgorio. Očevid je prekinuo prodor vode kroz oštećeni trup, pa uzrok požara još nije utvrđen. Brod je u vlasništvu dvojice Hrvata, koji su se njime služili u turističke svrhe. Nije došlo do onečišćenja mora. Uz policiju i vatrogasce intervenirali su i djelatnici Dezinsekcije koji su brod ogradili branama kako ne bi došlo do curenja nafte ili ulja u more.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare