To je to što me zanima!

Rijeka: U sudaru šest auta i busa dvoje ozlijeđenih

Autobus Autotroleja sudario se s šest automobila u Zvonimirovoj ulici u Rijeci u srijedu oko 7 sati. Prema prvim informacijama dvoje je ozlijeđenih
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u srijedu oko 7 sati u Zvonimirovoj ulici u Rijeci sudarilo se šest automobila i autobus gradskog prijevoza. Vozačica Opel Kadetta, koja je vozila iz smjera Mlake prema Krnjevu, prilikom prestrojavanja prednjim je dijelom auta udarila u Toyotu koja je bila zaustavljena u suprotnom smjeru. Ostalih pet automobila nije stiglo na vrijeme zakočiti, pa su se sudarili lančano. Vozačica Kadetta i vozač Toyote lakše su ozlijeđeni te su ih prevezli u riječku bolnicu. Ostali putnici nisu se ozlijedili. S obzirom na to da su se sudarili u vrijeme jutarnje špice i u vrlo prometnoj ulici, ubrzo se stvorila gužva i izazvala kraći zastoj u prometu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • voreti3 26.02.2009.

    ove riječke ulice/ceste su najuže cesta od svih hrvatskih gradova, tu sam par godina radi posla i kad ide bus u paralelnoj traci u istom smjeru, moraš pazit na svako vozilo iz drugog smjera (jednom sam čekao u koloni i auto prođe iz drugog smjera i zalupi mi bočni retrovizor).

  • sama 25.02.2009.

    eeee tamo ja stanujem.to vam je kao divlji zapad kad pokušavate prijeći na pješačkom prijelazu.

  • dbanon_ri 25.02.2009.

    Cifa: kaj ne kužiš? Pa žena za volanom = najbizarnije gluposti na cestam

Komentiraj...
Vidi sve komentare