To je to što me zanima!

Rijeka: Vandali usred noći su porazbijali čak 22 groba

Štetu su počinili tako što su sa viših dijelova ili tzv. terasa , gađali spomenike na nižim dijelovima, a sumnjaju da su grobove uništavali pijani mladići
Vidi originalni članak

Šokiran sam ovim prizorom! Neznam zašto bi netko učinio ovako nešto! Kakvo je to zadovoljstvo uznemiravati mrtve, rekao nam je zapanjen mještanin Rukavca, malog mjesta kraj Rijeke, gdje su tijekom noći na nedjelju, oštećena 22 groba. Ljude koji su u nedjelju došli na groblje, dočekali su razbijeni lampioni i vaze. S nekih grobova su skinute mramorne ploče, a dio spomenika, križeva i ploča je polomljen.
Još nije poznato tko su počinitelji, no sumnja se da se radi o mladićima koji su se pijani vraćali s trodnevne proslave svetog Petra. Štetu su počinili tako što su sa viših dijelova ili tzv. terasa groblja, gađali spomenike na nižim dijelovima. Od župnika doznajemo da se ovako nešto nikad prije nije dogodilo, ali i da se boji kako bi toga moglo biti još.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zmr 28.06.2009.

    Strasno,ma koliko bili pijani ne moze im se preci preko ovakvih grehova,imaju li ono grobove dragih osoba?

  • user_12081 28.06.2009.

    Ne znam tko su počinitelji,ali majka mu stara, uvijek pomislim kak opet netko nije imao kaj za radit,pa se otišao ispucavat na groblju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare