To je to što me zanima!

Riješili misterij nestale glave: Lubanja s Jaruna je Simićeva

Šef uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić potvrdio je kako lubanja pronađena na Jarunu 30. ožujka pripada ubijenom srbijanskom kriminalcu Cvetku Simiću (44)
Vidi originalni članak

Šef uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić potvrdio je u Dnevniku 3 HTV-a kako lubanja pronađena na Jarunu pripada ubijenom srbijanskom kriminalcu Cvetku Simiću (44). Bijelić je kazao da su u srijedu navečer stigli rezultati DNK analize te da sada sa sigurnošću mogu tvrditi da se radi o Simićevoj lubanji. 

Lubanju je 30. ožujka u potoku iza Športskog centra Mladost pronašao slučajni prolaznik. Iako je bila ogoljena do kosti, imala je gotove sve zube što je policiji znatno olakšalo identifikaciju. 

Iskasapljeno truplo Cvetka Simića pronađeno je u jarunskom jezeru u ožujku prošle godine. Policijski ronioci iz jezera su izvukli torzo i noge, a ruke i glava nikad nisu pronađeni. Pretpostavlja se da su dijelove njegova tijela razbacali na razna mjesta. Njegov identitet policija je tada potvrdila nakon analize DNK. Kako su objasnili, imali su ga pohranjenog u bazi uzoraka DNK jer su ga već istraživali zbog droge.

Nikad nisu uspjeli rasvijetliti kako je Cvetko Simić ubijen, kao ni tko ga je ubio i raskomadao. Bio je pripadnik kriminalne skupine Luke Bojovića, bliskog zemunskom klanu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • tatamlata 07.04.2011.

    Ocel' to sad vratit kamo pripada? "Iskasapljen"? WTF?

  • twisted81 07.04.2011.

    Sva sreća da naša policija nije nikako mogla naći ostale djelove jer je Jarun veličine Luxemburga pa se naprosto nije moglo tržiti. Bolje je kad netko drugi nađe. Supač.

  • Gerilac_1 07.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare