To je to što me zanima!

Riješili 'ubojstvo' u Kaštelima: Muškarac je upucao vjevericu

Policija je protiv muškarca (32) podnijela prijavu zbog protuzakonitog lova i ribolova, a protiv muškarca (66) nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja
Vidi originalni članak

Policija je u nedjelju dovršila kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom i 66-godišnjakom. 

- Sumnjiče se da su 16. lipnja  u 9.40 sati u Kaštel Sućurcu, predio Gorice, pucali iz vatrenog oružja, kojom prilikom je 32-godišnjak usmrtio vjevericu. Na mjestu događaja obavljen je očevid. Od 66-godišnjaka je oduzeta puška Winchester s pripadajućim streljivom, koju isti ilegalno posjeduje, dok je od 32-godišnjaka oduzeta puška Erma EG 71, streljivo i oružni list za držanje oružja - izvijestila je PU splitsko-dalmatinska. 

Protiv 32-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova, dok se 66-godišnjak sumnjiči za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 18.06.2013.

    Dalmacija je poznata po krivolovu svake vrste. Svi imaju neke "mrižice za bacit", vršice, trapulice za crve, trapulice za grdeline, kune, svi stalono nešto čupaju iz mora i oko mora. Ali najbolji mi je intervju sa jednim poznatim sportašem koji ima u brodu uvik boce i pušku. "I onda ja zaronin i iden UBIT ugora". Legenda. Nažalost tu nema pomoći dokle god se ljude ne opali po džepu ili ih se pošalje u pržun. A onda će se, ZAČUDO, razina svijesti jako podići.

  • WOMANIZER 17.06.2013.

    jadna vjeverka! šmrc! :(((

  • bosanac laki 17.06.2013.

    danas vjevericu sutra ličkog medvjeda,na robiju s njima,i to dugotrajnu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare