To je to što me zanima!

Riješite kviz Pametne kune i saznajte jeste li prezaduženi!

Prihodi veći od rashoda nisu lagan, ali su dostižan rezultat. To može svaka tvrtka ako ima dobrog menadžera - a vi za svoju obitelj morate biti najbolji menadžer.
Vidi originalni članak

Prezaduženost nije ništa drugo doli nespretno i nerazumno baratanje osobnim financijama. Recept za život u plusu vrlo je jednostavan i i uglavnom se svodi na dobar plan. Na žalost, većina ljudi sklonija je čekati zgoditak na lotu koji bi riješio sve njihove novčane probleme.

Dok čekate, riješite naš kviz i doznajte jeste li prezaduženi. Ako jeste, savjetujemo vam da odmah počnete koristiti savjete Pametne kune.

Kviz je samo jedan dio velikog specijala Pametne kune u kojem ćete saznati kako bolje upravljati budžetom i tako lakše preživjeti 2011. godinu. Otkrivamo gdje je najlakše  zaposliti se, kako refinancirati kredit, zašto je dobro koristiti loyalty kartice i kupone s popustima, napravite dugoročni plan štednje i pročitajte još puno ideja i savjeta za puniji džep.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 5Grof 19.01.2011.

    Kviz je takvo smece kaze obratite se strucnjacima da a oni rade pro bono?! Hrvatima treba posao da bi mogli raspolagati financijama kako ce kada ga nemaju?! izigravate pametnjakovice a doc ce i vas kao ostale hrvate takav dan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare