To je to što me zanima!

Rješavali razmirice: Htjeli ih zapaliti pa ih ranili noževima

Na početku sukoba je jedan 33-godišnjak bacio molotovljev koktel u muškarca starog 35 godina. Molotovljev koktel mu se odbio od leđa i pao je na pod te se nije zapalio
Vidi originalni članak

Četvorica muškaraca su se telefonski dogovorili da će se naći u nedjelju i riješiti neke nesuglasice koje su imali od ranije.

Dvojica stara 33 godine su u Novom Zagrebu napali muškarce stare 35 i 43 godine. Na početku sukoba je jedan 33-godišnjak bacio molotovljev koktel u muškarca starog 35 godina. Molotovljev koktel mu se odbio od leđa i pao je na pod te se nije zapalio. Nakon toga su mlađi muškarci starije napali noževima.

Ozlijeđeni muškarci su se odvezli u KBC Zagreb no napad nisu prijavili. Liječnici su utvrdili da je 35-godišnjak teško ozlijeđen, a 43-godišnjak lakše.

Čim su vidjeli rane od noža, iz bolnice su nazvali policiju. Policija je počela istragu te su ubrzo uhitili dvojicu osumnjičenih. Sumnjaju da su dvojica 33-godišnjaka počinili kazneno djelo pokušaja ubojstva. Neslužbeno se doznaje da ta dvojica imaju podeblji policijski dosje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • adika 06.09.2017.

    Pa to uopće nije molotovljev koktel, to je flaša s benzinom i fitilj , molotov koktel se pali kemijskom reakcijom.Mi smo ih u Osijeku pravili 1991.Novinari pojma nemate kao ni kriminalci.

  • najiram 10 05.09.2017.

    mogli su unovćiti tučnjavu...pobjednik dobiva sve ulaznice...koje se pokupe od radoznalih gledatelja...

  • Živjela cenzura! 05.09.2017.

    Koje su vjeroispovijesti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare