To je to što me zanima!

'Rođen za taj posao': Ostvarili su mu san da bude policajac

Krunoslav Golubić iz Hrastovca Topličkog, mladić je s Downovim sindromom, je cijeli život sanjao da postane policajac. Želju mu je ostvario otac Stjepan
Vidi originalni članak

Prva točka smjena načelnika, odlučan je bio Krunoslav (18) čim je preuzeo u petak Policijsku postaju Novi Marof. Krunoslav Golubić iz Hrastovca Topličkog, mladić je s Downovim sindromom, koji cijeli život sanjao da postane policajac.

Želju mu je ostvario otac Stjepan uz pomoć  pjevača i radijskog voditelja Juraja Galine i gradonačelnika Novog Marofa Sinišu Jenkača.

- Iznenadio nas je odlučnim i zapovjednim stavom koji je pokazao čim je odjenuo jaknu načelnika. Jako nas je nasmijao i vidjelo se da uživa. Skoro dva sata je proveo s nama, a mi smo mu pokazali sve naše prostorije i upoznali s kolegama i poslom koji radimo - kaže nam glasnogovornica Marina Kolarić. Krunoslav je svoje vođenje postaje zaključio ‘pritvaranjem’ gradonačelnika Jenkača i „bivšeg“ načelnika Maltara. Obojica su se ‘spasili kazne’ jer su obećali da će se popraviti, a Krunoslav se vratio kući svojim kriminalističkim serijama.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Antares777 08.01.2019.

    Malo nam za sreću treba...... prekrasna gesta djelatnika MUPa

  • 08.01.2019.

    man down man down , i repeat man down

  • boogalo 05.01.2019.

    Sad me bas zanima koliko dugo ce bit u tom poslu, bitno da se vijest prosirila i da svi sad hvale policiju, mislim nemam nista protiv policije ni zaposljavanja osoba smanjenih sposobnosti za rad, svatko moze bit koristan na svoj nacin, ali nemojte da citam za 3 mjeseca kad se sve to zaboravi kako je dobio otkaz kao onaj u onom restoranu prije 2 godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare