To je to što me zanima!

Rođak: Dragan Paravinja je kukavica, a ne "ratni junak"!

Rođak, koji je želio ostati anoniman, rekao je za Slobodnu Dalmaciju, da su obične laži da je bio na bojištima u Slavoniji. Za nasilje prema ženama optužuje roditelje
Vidi originalni članak

Ružica Paravinja, majka Dragana Paravinje, koji je policiji priznao kako je zadavio i u rijeku Krku bacio Antoniju Bilić za Slobodnu Dalmaciju je rekla kako “ne zna ni kuda ide ni koliko će još dugo”. Trenutačno je u Novoj Pazovi s Draganovim sinovima kojima je, kaže, užasno teško. 

>>>Monstrumov iskaz policiji možete pročitati ovdje

Njegov rođak, koji je tražio da mu se ne objavi ime, za Draganovo nasilje prema ženama optužuje roditelje. Smatra da su ga oni trebali prisiliti da odsluži četverogodišnju kaznu zbog silovanja i silovanja u pokušaju u Novoj Pazovi. Drži da bi ga to opametilo te da je upravo zbog bijega u Hrvatsku ostao isti. Za Paravinjinu priču kako je bio na bojištima u Slavoniji kaže kako su to obične laži jer je bio kukavica, a ne “ratni junak”. Kaže kako on priča samo stvari koje je pročitao iz novina i one koje je čuo od sugrađana. Bio je član Draškovićeva Srpskog pokreta otpora, ali beznačajan, kaže rođak, dodajući kako ga je politika vrlo brzo prestala zanimati.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • senko 29.06.2011.

    Paravinji ja ne vjerujem izmjenom dokaza,on Antoniju nije ubio,vec je prodao u bjelo roblje,vidim da je ziva,a toga ima i pokazuje mi kristalna kugla,da bi prestalo njegovo muljanje treba ga osuditi na 40 god,robije zbog priznanja ubojstva,spominjao je crni mercedes BG okana,koliko je za vjerovati prodao je njima.A javnih kuca sirom bosne a i sire ima jako mnogo i sve sto se tamo desava prava je arizona.

  • vuki0032 28.06.2011.

    ovom srpskom junaku koji je haračio po hrvatskoj sigurno je država obnovila kuću

  • ljutatrava 28.06.2011.

    ja bih ga pustio na slobodu.jednog lijepog sunčanog dana u centru drniša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare