To je to što me zanima!

Rođaka upucao te zatukao maljem pa zapalio u autu

U Ogorju Gornjem u Dalmatinskoj zagori ubojica Ivan Kokeza (39) je sačekao rođaka Mirka Boku (55) i presudio mu metkom iz lovačke puške...
Vidi originalni članak

Mirko Boko (55) ubijen je iz vatrenog oružja u petak oko 23 sata na cesti u Ogorju Gornjem nedaleko od Splita. Ubojica je Mirkov susjed i rođak Ivan Kokeza (39), koji je, nakon ubojstva, pobjegao u obližnju šumu. Kako doznajemo, Boko je tu večer bio s prijateljem na piću u selu Milešine. Nakon što se vratio kući, tamo ga je dočekao Kokeza. Prema prvim policijskim saznanjima, Kokeza je Boku upucao iz lovačke puške, a potom izvukao iz auta i zatukao čekićem. Na kraju je spalio rođaka i automobil.
Ispalio je još nekoliko hitaca u kuću u kojoj živi supruga Mirkova pokojnog brata. Policija je našla sedam čahura na mjestu zločina.
Kako doznajemo, Kokeza ga je ubio zbog višegodišnjega sudskog spora oko parkirališta. Susjedi pričaju kako je ubijeni Mirko bio dobar, te da nikad nije bio neprijatan. Bokovi susjedi su prvi pozvali policiju. Sat vremena nakon njihova poziva policiji se javio i M.K. (41) iz Splita, ubojičin brat, koji ih je obavijestio kako mu je Ivan rekao da je ubio susjeda te kako će sebi oduzeti život.
Policija je s M.K. krenula prema mjestu zločina te su 150 metara od kuće našli truplo ubijenog Boke. Cijelo to vrijeme M.K. je bio na telefonskoj liniji s bratom te ga nagovarao da se preda. Nakon cjelonoćnih pregovora Kokeza se predao oko 4.30 sati.



KOKEZA SE U POSLIJEDNJE VRIJEME ČUDNO PONAŠAO
Ivan Kokeza je, tvrde neki susjedi, inače bio miran i povučen. No, kažu, u posljednje vrijeme se počeo čudno ponašati. Drugi govore kako je uvijek bio problematičan. Neutješna rodbina ubijenog Mirka Boke je bila pred njegovom kućom. Boko nije bio oženjen, a i brat mu je umro. Supruga pokojnog brata i njena kćer u šoku su stajale u dvorištu kuće u Ogorju Gornjem.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zekica 11.05.2008.

    kakma - u mojoj okolini živi dosta bivših branitelja koji imaju dijagnozu PTSP. po cijele dane ne rade ništa osim što loću ko krave. ptsp je za mene kronični alkoholizam. a da ih samo vidiš kako su mladi i zdravi.... mogu se i ja napravit luda i dobivat par tisuća kuna penziju... sramota.

  • Kakma 11.05.2008.

    Za sve to su Srbi krivi.Ostavili su toliko PTSP-a iza sebe,da se sada Hrvati izmedju sebe ubijaju.

  • user_806 11.05.2008.

    Sve šta je napravio rođaku ja bih napravio njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare