To je to što me zanima!

Roberto Lujić novi predsjednik Gradskog vijeća u Sl. Brodu

Umjesto Davora Grubera (Udruga Pravaš) u sljedeće dvije godine sukladno potpisanom koalicijskom sporazumu predsjednik GV bit će Roberto Lujić (SDP)
Vidi originalni članak

Unatoč opsežnom dnevnom redu sjednica Gradskog vijeća Slavonskog Broda u utorak protekla je u znaku smjene na mjestu predsjednika Vijeća. Umjesto Davora Grubera (Udruga Pravaš odnosno Lista birača gradonačelnika Mirka Duspare) mjesto prvog čovjeka Vijeća do kraja ovog mandata preuzeo je Roberto Lujić (SDP). 

To je rezultat ranije potpisanog sporazuma brodskog SDP-a i Udruge Pravaš iz 2013. godine, ali se o tome gotovo ništa javno nije iznosilo. Sada je i taj detalj koalicijskog sporazuma SDP-a i Udruge Pravaš izišao na vidjelo. 

Cilj koalicije tim sporazumom bio je, stoji uz ostalo u tekstu sporazuma, "osigurati stabilnu većinu u Gradskom vijeću Slavonskog Broda s ciljem osiguranja normalnog funkcioniranja grada Slavonskog Broda", te ostvarenje projekata poput osnutka Sveučilišta, izgradnje i modernizacije gradskih prometnica, vodovodna i kanalizacijska mreža, i dr. 

Da sve bude u tonu sporazuma, mjesto dosadašnjeg potpredsjednika Vijeća R. Lujića preuzeo je upravo Davor Gruber. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • CRNA GIZA 06.10.2015.

    To su ti izvan domoljubne koalicije a kao veliki pravaši.

  • colonelo 06.10.2015.

    ... ljudi moji pa vidi te vi ovo ?!? ... neke "udruga pravaša" što podrazumijeva domoljublje, nacionalni naboj, obranu domovinskih vrijednosti dogovara fotelje sa izraziti suprotnima od svega što sam nabrojio ... i to sada pred izbore između Hrvatske i onoga što je ostalo od jugoslavena ? ... ma odoh se izbljuvati ... strava ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare