To je to što me zanima!

Ročište K. Laptalu odgodili su zbog štrajka službenika

P. Brazzoduro je ocijenio da se Laptalo u zatvoru dobro drži i vjeruje da će njegovi argumenti ipak biti prihvaćeni te kako će uskoro biti pušten kući
Vidi originalni članak

Ročište o žalbi na presudu suda u Patrasu, koji je hrvatskog kapetana Kristi Laptala osudio na 14 godina zatvora, trebalo se održati u srijedu, no odgođeno je zbog štrajka sudskih službenika. Predsjednik sindikata pomoraca Hrvatske, Predrag Brazzoduro, rekao je kako službenici štrajkaju vjerojatno zbog financijske krize i zamrzavanja plaća. Štrajk je počeo u srijedu ujutro, prekinut je u 11 sati i nastavljen u 12 sati, a najavljeno je i da će službenici štrajkati nekoliko sati i u četvrtak. No, Brazzodura očekuje kako će sud u četvrtak ipak odradi "tehnički" dio - prihvaćanje predmeta, svjedoka tužiteljstva i obrane, te da će se rasprava održati u petak, 28. studenoga.

'KAPETAN SE U ZATVORU DOBRO DRŽI'
Brazzoduro je ocijenio za Hinu da se dubrovački kapetan u zatvoru dobro drži te je dodao kako vjeruje da će njegovi argumenti konačno biti prihvaćeni i da će uskoro biti pušten kući.
U prvostupanjskoj presudi navedeno je kako je Laptalo prevezao 51 kilogram kokaina do grčke luke Egion, da je posjedovao drogu, imao pristup do nje te da je mogao raspolagati njome. Sindikat pomoraca smatra kako kapetan nije mogao znati za kokain.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mika_h 26.11.2008.

    ma on je to imao za osobnu uporabu a ne za preprodaju.

  • palača 26.11.2008.

    ajde nek neko bude hrabar a ne pickica iz vrha hrvatske policije ili krim policije i kaze da je on to vec prije radio,to je snimano satelitom i puno ih se pratilo,zar bi jedna grcka to izmislila,svi dileri imaju obitelji i casni su ljudi,nikom ne zelim zlo.al ne znam zasto nasi sute ako se to zna,cicak je spijun ,taj puno zna.ne znam laptala al mi se zgadio kako je prisao zeni u sudnici i rekao joj-daj me poljubi,vidlo se koji je too tipcina tada

Komentiraj...
Vidi sve komentare