To je to što me zanima!

Bivša hrvatska rock zvijezda nastavila karijeru kao šef dilera

Gitarist i vokal Metessijeva benda Zvijezde Igor Milojković (53) sumnjiči se za preprodaju 250 grama kokaina. Bend se proslavio 80-ih godina prošlog stoljeća
Vidi originalni članak

Bivša hrvatska rock zvijezda Igor Milojković (53) , gitarist i vokal Metessijeva benda Zvijezde sumnjiči se za preprodaju 250 grama kokaina . Nakon što se proslavio albumom Mjesto pod Suncem, 2006. godine okušao se kao ugostitelj. Bio je ljubimac žena diljem bivše Jugoslavije.

Policija sumnjiči Milojkovića da je sakrio kokain u stan poznanice (28), piše Večernji list . Kako bi dobio na masi, miješao je drogu s aminokiselinom. Potom bi drogu prodavao preprodavačima u Zagrebu i Splitu. Milojkovića se sumnjiči i da je bio predvodnik bande osmorice dilera . Njima je policija zaplijenila drogu koja bi na ulici postigla cijenu od 100.000 kuna.

Policija je ukupno zaplijenila 250 grama kokaina, 500 grama aminokiseline namijenjene za povećanje mase kokaina, pola grama marihuane, nešto manje od 4 grama hašiša te 6 tableta s popisa opojnih droga. Zaplijenjena je i vaga, mobiteli i 50.000 kuna. Policija radi na slučaju od siječnja, a četvorica dilera 'pala' su tek sada. Milojković i trojica dilera H. B., I. P., V. V., završili su u pritvoru, a ostala petorica stara između 29 i 37 godina kazneno su prijavljeni. Sumnjiče ih za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Alenček 23.07.2014.

    Sigurno se druži s našim političarima...

  • NikolinaCimić 22.07.2014.

    cuj to, pola grama marihuane i malo manje od 4 grama hašiša, haha, nes ti dilera :D

  • GisNOTok 22.07.2014.

    Uz dužno poštovanje mularija ne kenjkajte jer nemate pojma, iako je čovjek malo zastranio samo zbog njegove 'Nikol' se baš može nazvati rock zvijezdom za razliku svih annoying Severina, Rozgi, Dječaka, Brkova i sl. zvijezda wannabe. Jbt. ovi mulci danas ko da su popili svu pamet svijeta, bljuv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare