To je to što me zanima!

Rodila četvorke, a Alice je od braće starija tri godine

Četvorke su začete u isto vrijeme, ali je majka (41) dala zamrznuti tri embrija. Ostala je trudna s Alice i rodila. Tri godine kasnije, rodila je još troje
Vidi originalni članak

Malena Alice Baxter starija je tri godine od dvije sestre i brata, iako su četvorke. Svo četvero djece začeto je u isto vrijeme, ali je Alice rođena 2007., a ostalo troje djece u siječnju ove godine. Njihova majka Helen (41) dala je zamrznuti ostale embrije dok je bila trudna s Alice. Prošle godine liječnici su joj usadili preostale embrije. Nije očekivala da će se svo troje razviti.
- Jedva sam čekala da po drugi put postanem majka. Umalo sam pala u nesvijest vidjevši na ultrazvuku da nosim trojke. Nekoliko puta morala sam dobro pogledati u sliku ultrazvuka da bi bila sto posto sigurna da ih troje - rekla je Helen.
Stručnjaci u bolnici u Nottinghamu kažu kako se prvi puta susreću sa ovakvim slučajem. Helen i suprug Shane (37) mjesecima su radili na obitelji, ali bezuspješno. Tek tada su se odlučili za umjetnu oplodnju. Troje djece Helen je rodila carskim rezom šest tjedana ranije. Dječaka su roditelji nazvali Noah, a djevojčice Niamh i Maisy. Djeca su već kod kuće, a na njih cijelo vrijeme pazi sestrica Alice.
- Naša Alice dugo je čekala na svoje sestrice i brata - kaže Helen.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • meemee 03.03.2010.

    Divna prica :) I preslatka djeca.

  • mrvilim 03.03.2010.

    Nadam se da je ovaj članak pročitao i naš Milanović. Koliki parovi zbog njegovog glupog zakona nikad neće moći uživati u svojoj djeci. SRAMI SE!!

  • 03.03.2010.

    konacno lijepa vijest u moru cemera i jada! drago mi je zbog roditelja!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare