To je to što me zanima!

Rodila sina na željezničkoj postaji, pomogli joj radnici

Michelle (32) rodila je sina nekoliko minuta prije dolaska liječnika. Pri porođaju pomogla joj je djelatnica londonske željeznice Dorothy Ogundipe
Vidi originalni članak

Trudna Michelle Jenkin (32) u srijedu se vozila londonskom podzemnom željeznicom. Odjednom joj je pukao vodenjak. Njezin sin više nije mogao čekati. Sišla je na postaji i zatražila od osoblja zaposlenog na željeznici da joj pomognu. Odveli su je u obližnje prostorije za zaposlene. Odmah su pozvali hitnu službu, no djetetu se glavica već počela nazirati. U pomoć Michelle priskočila je zaposlenica željeznice Dorothy Ogundipe, koja je već asistirala pri porođaju sestre i nećakinje. Nekoliko minuta prije dolaska liječnika Michelle je rodila dječaka. Majku i dijete prevezli su u bolnicu Royal London. Liječnici kažu da su majka i dječak vrlo dobro. Sretni roditelji još nisu odlučili kako će nazvati sina. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • audrey 28.05.2009.

    Divim se ovim zenama koje ovako brzo rode......po mene su mogli doci iz Njemacke,moja beba bi ih jos cekala haha!!!! Ma nek su oni nama zivi izdravi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare