To je to što me zanima!

Rodila u školskom zahodu i živu bebu je bacila u smeće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Tinejdžerka (14) iz Phoenixa u utorak je poslijepodne u zahodu škole rodila zdravog dječaka i bacila ga u kantu za smeće na dvorištu
Vidi originalni članak

Tinejdžerka (14) iz Phoenixa u utorak poslijepodne rodila je zdravog dječačića i bacila ga u kantu za smeće. Djevojčica je bila na nastavi kad se požalila na krvarenje i grčeve u trbuhu. Za pomoć se obratila školskoj bolničarki koja je pozvala roditelje. Uplašena učenica u međuvremenu je nekoliko puta sama otišla na zahod. Rodila je, počistila za sobom i autobusom se vratila kući. Novorođenče je bacila u kantu za smeće u školskom dvorištu. Dječačića kojemu nije prerezala pupčanu vrpcu navečer je pronašao ravnatelj. Prevezli su ga u obližnju bolnicu. Dijete je stabilno,a brigu o njemu preuzela je služba za socijalnu skrb. Vlasti će protiv maloljetne majke podići optužnicu za zlostavljanje djeteta. Ostali učenici rekli su policiji da su znali za trudnoću. Djevojčica im je rekla kako planira zadržati bebu. Profesori punih devet mjeseci nisu primijetili da je učenica trudna jer je trbuh vješto skrivala širokom odjećom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DadaZu 18.09.2008.

    Najezio sam se dok sam ovo citao!!!!!

  • svi_smo_doma 18.09.2008.

    Ajde ljudi, kad je \"napravila\" dijete imala je 13 godina. Tko zna u kakvim uvjetima živi i općenito što zna o seksualnosti. Evo napr. kod nas, djeca se mogu o seksu naučiti sama ili ako su sretni čuti nešto od roditelja. Budući sam i ja roditelj moguće je da djetetu neću govoriti o seksu prije 16 jer mislim da je sve ostalo prerano. Međutim djeca počinju sve ranije, što znači: roditelji pamet u glavu i održite predavanje-dva što ranije!

  • bitcharka 18.09.2008.

    tj u smeče ....žasu...fkt prebolesno....kak bi njoj bilo da ju bace u smeče... a karat se mogla, ne, drito to

Komentiraj...
Vidi sve komentare