To je to što me zanima!

Roditelj pretukao ravnatelja i učiteljicu, privela ga je policija

Roditelj učenice u Osnovnoj školi Petar Kružić u Klisu pretukao je u ponedjeljak učiteljicu i ravnatelja škole. Oboje su zatražili pomoć liječnika. Napadač je priveden
Vidi originalni članak

Roditelj jedne učenice u Osnovnoj školi Petar Kružić u Klisu pretukao je u ponedjeljak oko 12.30 sati učiteljicu te ravnatelja škole. Oboje su zatražili pomoć liječnika, a težina njihovih ozljeda se zasad ne zna. Napadač ima 40 godina i priveden je u policijsku postaju u Solinu. 

Nastavnicu izudarao po glavi

Roditelj je upao na sat prirode i krenuo na nastavnicu.

- Ti ćeš mi maltretirati dijete cijelu godinu!, rekao joj je te je počeo udarati ispred vlastite kćeri i cijelog razreda. Kći ga je pokušala zaustaviti, a nastavnici su u pomoć pritekli učenici. Pomahnitali otac nastavio je udarati nastavnicu, a ukupno je desetak puta udario po glavi. Uto je u razred ušao ravnatelj škole:

- Prišao sam mu i pokušao ga smiriti, a on se okrenuo prema meni:

- I tebe ću!, rekao mi je i udario me šakom u glavu. Potom smo se pohrvali i pali na pod, a još jednom me je snažno udario u nadlakticu. Uspio sam se odrhvati i udario sam ga šakom u glavu. Potekla mu je krv, a obojica smo ostali na podu. Uskoro je došla policija i odvela ga, ispričao nam je ravnatelj Nevena Tešija.

Kći nije loša učenica

Da stvar bude gora, djevojčica zbog koje je otac napao učiteljicu i ravnatelja uopće nije loša učenica. Dapače, radi se o djevojčici potpuno primjernog ponašanja, ima uglavnom četvorke i petice, ali je iz prirode popustila posljednjih tjedana.

Bez obzira na to, iz prirode bi imala četvorku i prošla bi s vrlo dobrim uspjehom kao i inače.

Uplakana učiteljica bila je u potpunom šoku, ali nam je ravnatelj Tešija ispričao "povijest bolesti":

- Taj čovjek nikad nije dolazio na primanja, ali dolazila je majka. Ona je cijele godine prijetila nastavnici, a to se sada i ostvarilo. Ni otac ni majka nemaju nikakvih argumenata za ovako nešto, jedino što ponavljaju kako se njihovo dijete "maltretira". A upravo mi je najviše žao djeteta, kako će ona sad izaći među svoje vršnjake? Otac će se izvući na PTSP ili nešto slično, i što će biti kad ponovo dođe u školu? Razmišlja li Ministarstvo o tome - zapitao se Neven Tešija.

Idi na 24sata

Komentari 440

  • patak113 13.06.2013.

    Na najmanje 6 mjesta sam vidio kako se zove ravnatelj. Ime magarca koji tuče žene još nisam pročitao. Ili sam previdio, ili to štitimo pravo nasilnika da se ponaša nasilno? Ili se radi o lokalnom baji, kojeg ime ne smijemo spominjati " u ispraznost". Ali, ovo već nije "u ispraznost", ili ? Da čujemo, tko je to lokalni moćni baja, čije se ime ne spominje?

  • 11.06.2013.

    vidim da nitko uopce nije procitao tekst , koji pocinje sa: ti ces mi maltretirat dijete cijelu god ;;; znaci covijek iz cista mira prebije pola skole ??? ajde molim vas , ima monogo nacina zlostavljanja ( ako ste citali nedavno o siromasnoj curici koja je bila šikanirana od strane svih , te ukljucujuci peofesore i ravnatelja)

  • vbuhac2 11.06.2013.

    mnoge profesorice treba upozoriti na ponašanje.nemam djecu ali imam šarplaninca.kad bi njega dreser udario,ja bih udario dresera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare