To je to što me zanima!

Roditelje našla u prevrnutom autu na cesti pa doživjela šok

Njemačka: Bračni par koji je automobilom sletio s ceste i prevrnuo se teško je ozlijeđen uspio nazvati svoju kćer koja je pohitala na mjesto nesreće. Kada je došla doživjela je šok
Vidi originalni članak

Na autocesti A33 između njemačkog Steinhagena i Bielefelda u četvrtak navečer stradao je bračni par koji je svojim Audijem sletio s ceste, udario u betonsku ploču i prevrnuo se, piše Fenix Magazin.  

Policija je priopćila kako je 50-godišnji vozač kontrolu nad automobilom vjerojatno izgubio zbog prevelike brzine.  Iako su oboje bili teško ozlijeđeni, uspjeli su nazvati svoju kćer koja je pohitala na mjesto nesreće. Kada je stigla i ugledala stravičan prizor i roditelje zarobljene u automobilu koji je svakog trenutka mogao eksplodirati, doživjela je šok te joj je pružena liječnička pomoć. 

Sve troje hitna pomoć potom je prevezla u bolnicu u Bielefeld. Autocesta je zbog  nesreće nekoliko sati bila zatvorena za sav promet. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bajos41 04.06.2018.

    Moj najdrazi znak na autoput.. prestanak ogranicenja...miki...ideee..ko je brzi taj ode ko je sporiji taj ostane..

  • LOVAC NA PINOKIJE 02.06.2018.

    Strašan članak, iznimno zanimljiv bilo bi dobro da barem još tridesetak ovakvih članaka objavite. Evo imam i ja jedan. Domaćica iz države Texas, Nevella Mondrextuex nemalo se iznenadila kad je otvorila pećnicu da pripremi kolač za pečenje kad je iz pećnice iskočila njezina mačka. Da iznenađenje bude veće mačka je bila tigrastog krzna sa bijelim kružićem ispod glave i jednim bijelim uhom. Domaćica je ubrzi shvatila da u vremenu od kad je uzela tacnu za peći kolače pa iznova zatvorila pećnicu - mačka je iskoristila priliku i ušla unutra. Zabezeknuta domaćica pretpostavlja da je mačka mogla biti sigurno minutu u pećnici a možda minutu i pol. Sećom pećnica nije bila ukopčana Mačka je izašla i otišla u dvorište a domaćica je po susjedsvu pričala o ovom nesvakidašnjem događaju u Teksaškom gradiću Hotexu 320 km južno od sela Gitex uz Meksičku granicu. Imam još jedan o tipu kome je pukla guma u šumi duboko u Kanadi pa ju je morao zamjeniti.

  • gawro 02.06.2018.

    Decki moji. cudno je sto nema svakih par minuta mrtvih na tom autobahnu. Vozim 160, a pored mene sisaju sa 250+. nekad i vise. zato zele uvesti ogranicenje na 160 km/h

Komentiraj...
Vidi sve komentare