To je to što me zanima!

Roditelji Britt Lapthorne još ne znaju kako je umrla

Tijelo Britt Lapthorne kod mrtvozornika je već dva mjeseca. Obitelj je rezultate obdukcije očekivala krajem tjedna, no bit će gotovi tek za tri tjedna
Vidi originalni članak

Niti dva mjeseca nakon što su u moru kraj Dubrovnika našli truplo Britt Lapthorne, njena obitelj ne zna uzrok smrti 21-godišnjakinje kćeri. Kako nije bio zadovoljan rezultatima prve obdukcije u Hrvatskoj, Brittin otac Dale zatražio je obdukciju i u Australiji. Njeno truplo je kod mrtvozornika od 19. listopada. Obitelj je rezultate druge obdukcije očekivala krajem ovog tjedna, no prema pisanju australskog lista The Age, kako je Britt umrla, znat će se tek za tri tjedna. Dale Lapthorne kaže da ga je taj podatak iznenadio.
- Kazali su mi da imaju još puno posla. Ipak, tješi me što je istraga dubrovačke policije uznapredovala od kada je na njeno čelo došao novi čovjek. Ponovno su ispitali ključne svjedoke, a ispituju se i neki novi svjedoci, kazao je Dale za The Age. Nada se da će sve brzo završiti, ne samo zato što žele doznati kako je Britt preminula, kaže Dale, već i zato da je napokon mogu pokopati i pustiti da počiva u miru.

SUMNJIVAC BIO S DJEVOJKOM KAD JE BRITT NESTALA
Dominic Dabrowiecki (23) koji je bio u centru istrage o nestanku Britt Lapthorne (21) kao zadnji koji ju je kobne večeri vidio živu, tvrdi kako je policija  u krivu te kako oduvijek postoji dokaz o njegovoj nevinosti. Student tvrdi da je tu večer bio s djevojkom koju je upoznao u klubu Fuego, odakle je Britt nestala.
- Ne bih htio djevojku uvlačiti u sve ovo, dat ću ime policiji da oni razgovaraju s njom - kaže Dominic. Jedna je Australka potvrdila njegovu priču. Dominic je bio najsumnjiviji jer je Britt poznavao duže od ostalih s kojima su putovali, bio je Brittina osoba od povjerenja, a dan nakon nestanka otišao je iz Dubrovnika.
- Britt sam tu večer vidio samo u prolazu. Bila je pijana, ali je pričala samo s ljudima iz našega hostela - kaže mladić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Hacker-ri 25.11.2008.

    jel se njima isto zale kako su spori ko nama? nama je trebalo 3 tjedna njima 2 mjeseca

  • šamar 25.11.2008.

    tako ce i ostati....

  • mytzek 25.11.2008.

    Ajmo dosta više s tom pripitom studošicom, vidjeli smo da se tankira sa litrenim kriglama pivčine \"prije odlaska\", možda je i pala nacugana i poginula. Je, tragedija je velika, žao nam je... ali ajmo malo zbrojit kol\'ko naših hrabrih ljudi još leži pod zemljom i nikada im se neće znati grob.

Komentiraj...
Vidi sve komentare