To je to što me zanima!

Roditelji četvorki: Hvala vam na pomoći za bebe...

Damir Vrbetić (31) i supruga Zvjezdana (30) dobili su dva para jednojajčanih blizanaca. Maleni Lovro, Filip, Ema i Lana su medicinski fenomen
Vidi originalni članak

Novac je počeo sjedati na naš račun čim su vaše novine u srijedu izašle. Građani su uplaćivali po sto kuna, koliko su mogli, i silno smo im zahvalni. Zvali su nas i iz županije. Obećali su nam 30.000 kuna, rekao je Damir Vrbetić (31) iz Velike Gorice. Sa suprugom Zvjezdanom (30) u siječnju je dobio dva para jednojajčanih blizanaca. Lovro, Filip, Ema i Lana su medicinski fenomen jer su se dva oplođena jajašca u maternici podijelila, a šansa za to je bila 1:25 milijuna. Četvorke za sada spavaju u dva krevetića jer su Zvjezdana i Damir očekivali da će dobiti samo dvoje djece.
- Brzo rastu pa ćemo trebati još dva dječja kreveta. Nemamo ni sjedalice za auto, a morat ćemo kupiti i veće vozilo jer bebe moraju na česte liječničke preglede pa posuđujemo dodatni automobil - kaže Damir.
Pomoć su najavili ministrica obitelji Jadranka Kosor i političke stranke. Vrbetićima je moguće uplatiti novac na broj žiroračuna Zagrebačke banke: 2360000-3111924977.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • trešnja 02.04.2009.

    Istina je da ih čeka puno posla i troškova,ali zato nek nauče biti skromniji pa će za sve biti.Nikad nisu svi imali sve pa nije ih bilo četvero odjednom.Danas odmah moraju imati marke i sve što izađe...skromnost je bogatstvo kojem čete se morati još naučiti.Sretno vam bilo dječica!

  • sama 02.04.2009.

    imaju auto, a još žicaju veći auto!

  • Gara 02.04.2009.

    za pomoć jesam uvik ali nevidim da su oni toliko ugroženi,,,mislim da ona mjesečno prima dovoljno za hranu i pelene,,,a krevetiće i ostalo bože dragi nek se i bake i dide ,tetke uje uključe,,,bar se kod mene tako radi,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare