To je to što me zanima!

Roditelji dovezli mrtvu bebu od mjesec dana u Dom zdravlja

Kutina: Liječnik koji je bio dežuran, kada su dovezli mrtvu bebu, zatražio je obdukciju jer mu se uzroci smrti koje su naveli roditelji nisu činili vjerodostojnim
Vidi originalni članak

Mladi par donio je u srijedu oko 20.40 sati u kutinski Dom zdravlja mrtvog dječaka starog mjesec dana. Djelatnici su o smrti djeteta obavijestili policiju koja je odmah došla, no roditelje nisu zatekli jer su već otišli kući. Nešto kasnije pronašli su roditelje, 20-godišnju djevojku i 21-godišnjeg mladića koji žive u izvanbračnoj zajednici u kutinskom romskom naselju. 

- Našao sam mrtvo dijete kod svoje supruge koja je spavala. Odmah sam ga zgrabio i otišao na Hitnu - rekao je otac preminulog dječaka.

Liječnik koji je bio dežuran zatražio je obdukciju jer mu se uzroci smrti, koje su naveli roditelji, nisu činili vjerodostojnima te nije mogao isključiti nasilnu smrt. Tijelo bebe prevezli su prosekturu Opće bolnice Sisak gdje će utvrditi točan uzrok smrti.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • CocoAdriana 07.01.2011.

    Nemojte suditi prije reda! Nitko nije kriv dok mu se ne dokaže suprotno.

  • LolekBolek 07.01.2011.

    Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen. Kad ste vi svi tako savršeni, kako to da ste puni predrasuda? Možda se dijete ugušilo. Možda su ga roditelji ubili. NE ZNAMO. Ali to i dalje nema veze s činjenicom da su oni Romi.

  • Taichee2009 06.01.2011.

    Mladić i djevojka od 20 i 21 godine... Nadam se da će jednog dana biti svjesni svega ovoga. Jer, koliko se da shvatiti iz članka, njih očito nije briga za ovo dijete. Ako već nisu željeli to dijete trebali su razmišljati odmah i spriječiti trudnoću uopće, a ne da dolazi do ovakvih stvari. Sve češće slušamo o abortusima i ubojstvima novorođenčadi. Kakvi su to ljudi koji imaju srca tako što napraviti i kad će već jednom tome doći kraj? Trebalo bi im svima biti na pameti da "Onaj" gore sve vidi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare