To je to što me zanima!

Roditelji i dalje strahuju za život opečenog Dina (12)

Dinu Salatoviću iz Soljana kraj Županje opečeno je 80% tijela. Već je bio na tri operacije, a očekuje ga još zahvata. Svaki je rizik za njegov život
Vidi originalni članak

Već tri operacije obavljene su na 12-godišnjem Dinu Salatoviću iz Soljana kraj Županje koji je prošlog tjedna stradao u vatri dok je ložio peć. Dječak je zadobio 80 posto opeklina po tijelu i odmah su ga prebacili u zagrebačku bolnicu u Klaićevoj gdje liječnici saniraju teške ozljede. Već danima je pod anestezijom kako ne bi osjećao bolove, a nizom operacija uklanjaju mu spaljene ostatke kože kako bi ga pripremili za transplantaciju umjetne koju su uzgojili od njegova tkiva.
- Svaka operacija rizik je za njegov život, a treba ih biti još nekoliko. Strepimo svakoga dana. Oporavak će biti dug i mukotrpan i još ne znamo kolike će i kakve ožiljke imati nakon svega. Teško su mu opečeni lice i prsa - kazala je mama Zdenka. Obitelj Salatović živi od samo jedne plaće i trebat će im pomoć za Dinovo liječenje pa su otvorili račun na njegovo ime u Hrvatskoj poštanskoj banci, a broj mu je 9299143722.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare