To je to što me zanima!

Roditelji idu na psihološku procjenu radi zlostavljanja

Vještačenje roditelja kod privatnika je predložio predstavnik Centra za socijalnu skrb. Psihijatri i psiholozi moraju pregledati i njihova mlađeg sina
Vidi originalni članak

Roditelje seksualno zlostavljane djevojčice (9) podvrgnut će psihijatrijskom i psihološkom vještačenju, a nastavit će i vještačenje njihova mlađeg sina (4), odlučili su na ročištu na Općinskom građanskom sudu u utorak. Vještačenje roditelja kod privatnika je predložio predstavnik Centra za socijalnu skrb. Psihijatri pregledavaju i dječaka kako bi utvrdili na koji način su ga zlostavljali. Dječak je navodno u utorak izašao iz bolnice te i dalje živi sa svojom obitelji, piše Jutarnji list. Nakon vještačenja će održati još jedno ročište nakon kojeg će odlučiti hoće li dijete oduzeti roditeljima. Njegovu sestru su zlostavljali od najranijeg djetinjstva, a ona je svojoj psihologinji rekla kako je otac iste stvari radio i mlađem bratu. Djevojčica živi s udomiteljima, a o smještaju dječaka još odlučuju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Leticia 17.03.2010.

    CZSS se mora drzat procedure, zakona, ne oduzimaju se djeca na temelju necije rijeci..kako bi nekome od vas bilo da vas prva baba optuzi da ste zlostavljac i drugi dan vam netko uzme dijete..naravno da su djeca najvece zrtve u svemu..

  • LowRider 17.03.2010.

    Metak nije skup,nesreće se dešavaju..

  • meemee 17.03.2010.

    Leticia, bas tako... moj se nekad nece kupat i dere k\'o jarac, da me netko prijavi moglo bi ispasti svasta: zivahno je dijete i ima pune noge modrica od padova, u dobi je kad ne razlikuje mastu i stvarnost... Ako su krivi, zatvor bez pomilovanja, al ako su pravi - golgotu prolaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare