To je to što me zanima!

Roditelji nestale Francuskinje žele pokrenuti vlastitu istragu

Anne-Cecile Pinel (23) nestala je kraj Slunja 21. srpnja. Njezini roditelji i dalje ne odustaju. Tražili su listu privatnih istražitelja u Hrvatskoj koje bi mogli angažirati
Vidi originalni članak

Ghislaine i Michel Pinel, roditelji Francuskinje Anne-Cecile Pinel (23), nestale kraj Slunja još 21. srpnja, bili su ovih dana u francuskom Ministarstvu vanjskih poslova. 

Razgovarali su o tome što se još može poduzeti. Između ostalog, tražili su listu privatnih istražitelja u Hrvatskoj, koje bi mogli angažirati

Prijatelji Anne-Cecile u subotu u Lyonu organiziraju marš na kojem će podsjetiti na njezin nestanak

Stigla na festival elektronske glazbe

Podsjetimo, ona je na ljetovanje u Hrvatsku doputovala s prijateljicom na festival popularne elektronske glazbe Momento Demento u Primišlju kraj Slunja.

Njih dvije putovale su Europom u crnom kombiju koji je ona preuredila. Njezin otac kaže da su proputovale cijeli svijet. Prije posjeta Hrvatskoj bile su i u Portugalu.

- Dva dana prije nego što su stigle u Slunj, ona i prijateljica bile su u Austriji. Bili smo u redovitom kontaktu. Nikad nije prošlo više od 15 dana, a da mi se nije javila -­ rekao je djevojčin očajni otac Michel Pinel.

Anne se 5. srpnja iz Grignya u Lyonu s prijateljima uputila na putovanje Europom. Ujutro 21. srpnja trebala se pojaviti kraj kampera.

No nije došla i nisu je nigdje nikako mogli pronaći, pa su oko 9 sati njezini prijatelji David D. i Roxanne M. njezin nestanak prijavili hrvatskoj policiji. Bili su vrlo zabrinuti, a policija je odmah počela s potragom.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • ledo1 06.12.2014.

    dugo je vremena prošlo,ali ja se još ipak nadam da je djevojka živa i dobro

  • ludom 06.12.2014.

    Na takvim "manifestacijama", ta djeca prekomjerno piju i uzimaju droge. Ne pišem to na pamet. Dakle, roditelji te cure bi trebali znati kuda se kreće i što radi, iako je punoljetna. Punoljetnost kod nekih ljudi ne znači i pametno rezoniranje.

  • HRVAT ALI PRAVI 06.12.2014.

    Recite kaj ocete. Ali od prve slike pa do zadnje velike su razlike !!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare