To je to što me zanima!

Roditelji pojeli kolače s travom, nisu znali što su djeca spremila

Nakon što su se muškarac i njegova supruga otrovali marihuanom, policija u Biogradu otvorila je istragu te su utvrdili da je mladić (25) nabavio drogu koju su na tulumu umiješali u kolače
Vidi originalni članak

Policija u Biogradu pokrenula je istragu nakon što se prošlog petka troje ljudi prijavilo u bolnicu zbog simptoma trovanja, a samo su jeli čokoladne muffine.

Žena (45) i njen suprug (56) javili su se liječnicima jer im nije bilo dobro tijekom večeri. Osjetili su da im je skočio tlak, bilo im je mučno i imali su vrtoglavicu, piše Zadarski.hr. 

Ubrzo je sa sličnim simptomima u bolnici završila i djevojka (19), koja je bila na zabavi koju je organiziralo dijete bračnog para. Jedino neobično što su pojeli, bili su čokoladni muffini. Neobično iz razloga što im je čudno da bi djeca ispekla i ostavila kolače. 

Liječnici su im ubrzo rekli da su se otrovali marihuanom i da neće imati ozbiljnijih posljedica, no u sve su se uključili i policajci koji su oduzeli kolače. 

Utvrdili su da je mladić (25) nabavio 5 grama 'trave' koju su umiješali u smjesu za kolače. Nije poznato radi li se o sinu bračnog para. No protiv njega su podnijeli kaznenu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • miDjet 09.10.2018.

    Bilo bi lijepo da se novinari informiraju prije nego li objave ovakve gluposti po internetu. Zatupljujete nam narod koji vec smatra da je MARIHUANA DROGA. Ta biljka jos nikome nije oduzela zivot, a prica, da se netko otrovao Marihuanom ne drzi vodu apsolutno! Prije ih je smucio pokvareni sastojak kolaca(pogotovo jer su ih DJECA PEKLA) nego biljka. Dosta je bilo napadanja prirode koja nam samo moze pomoci(na vise nacina). Informirajte se! Znanje je MOĆ!

  • R3nchi 07.10.2018.

    Otrovali se marihuanom?? A u pol USA se prodaju proizvodi za oralnu konzumaciju u kojima ima marihuane.. Bravo 24 sata.. Jos jedan primjer vrhunskog novinarstva..

  • vidum 06.10.2018.

    Tek iz druge sam uspio pravilno pročitati. Mislio sam da je u BEOgradu. Di bi to moglo biti tu kod nas u BIOgradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare